Whiskey Sour optræder som en klassiker for enden af enhver bardisk, hvor især æggehviden bidrager til en fløjlsblød smagsoplevelse, der elegant veksler mellem det sure og det søde.
Ingredienser
• 5 cl amerikansk Bourbon
• 2 cl friskpresset citronsaft
• 1,5 cl sukkersirup
• 1 cl æggehvider
• Isterninger
• Appelsinskal
Sådan gør du
1. Bourbon, citronsaft, sukkersirup og æggehvider hældes i en shaker.
2. Rystes kort for at skumme æggehviderne op.
3. Tilsæt derefter is i shakeren og ryst igen.
4. Hæld cocktailen i et glas med is og pynt med en appelsinskal på toppen.
Besøg NORD’s Gastro butikker her:
Syltede pærer med fyldig creme
En klassisk dessert, der har fået et lille tvist af stjerneanis. Pærerne kan tilberedes flere dage før og opbevares i køleskabet i lagen.
Marengs med saltet karamel
Vi elsker marengs, de er søde og sprøde, og smager vidunderligt med dulcecreme og saltflager.
Ris-dessert
Ris à la mande smager så skønt og er en dejlig dessert i december, her har jeg lavet den med græsk yoghurt og med en skøn sprød æblesalsa.