Whiskey Sour optræder som en klassiker for enden af enhver bardisk, hvor især æggehviden bidrager til en fløjlsblød smagsoplevelse, der elegant veksler mellem det sure og det søde.
Ingredienser
• 5 cl amerikansk Bourbon
• 2 cl friskpresset citronsaft
• 1,5 cl sukkersirup
• 1 cl æggehvider
• Isterninger
• Appelsinskal
Sådan gør du
1. Bourbon, citronsaft, sukkersirup og æggehvider hældes i en shaker.
2. Rystes kort for at skumme æggehviderne op.
3. Tilsæt derefter is i shakeren og ryst igen.
4. Hæld cocktailen i et glas med is og pynt med en appelsinskal på toppen.
Besøg NORD’s Gastro butikker her:
Kage med vaniljesyltede pærer og kokos
En skøn sensommerkage, der både er lækker lun og kold af Camilla Lawes.
Islagkage med jordbær
1-2-3 så er der en lækker islagkage, den hurtigste kage der smager himmelsk.
Sprøde cookies med lime, havregryn og hasselnødder
Lækre sprøde cookies, der pyntes med hvid chokolade, spis dem, som de er – eller til en portion is.