Whiskey Sour optræder som en klassiker for enden af enhver bardisk, hvor især æggehviden bidrager til en fløjlsblød smagsoplevelse, der elegant veksler mellem det sure og det søde.
Ingredienser
• 5 cl amerikansk Bourbon
• 2 cl friskpresset citronsaft
• 1,5 cl sukkersirup
• 1 cl æggehvider
• Isterninger
• Appelsinskal
Sådan gør du
1. Bourbon, citronsaft, sukkersirup og æggehvider hældes i en shaker.
2. Rystes kort for at skumme æggehviderne op.
3. Tilsæt derefter is i shakeren og ryst igen.
4. Hæld cocktailen i et glas med is og pynt med en appelsinskal på toppen.
Besøg NORD’s Gastro butikker her:
Trøffelkugle med orange & Grand Marnier
Det er faktisk en hjemmelavet romkugle, bare uden rom, men med orangesmag.
Honningkagebrød
Lav dit eget honningkagebrød. En smag af jul og duft af julestemning
Havrekiks med ost
Grød er hipt. Men selv hippe grødspisere har brug for variation. Og har du en rest havregrød fra i morges, er du allerede halvvejs.