Whiskey Sour optræder som en klassiker for enden af enhver bardisk, hvor især æggehviden bidrager til en fløjlsblød smagsoplevelse, der elegant veksler mellem det sure og det søde.
Ingredienser
• 5 cl amerikansk Bourbon
• 2 cl friskpresset citronsaft
• 1,5 cl sukkersirup
• 1 cl æggehvider
• Isterninger
• Appelsinskal
Sådan gør du
1. Bourbon, citronsaft, sukkersirup og æggehvider hældes i en shaker.
2. Rystes kort for at skumme æggehviderne op.
3. Tilsæt derefter is i shakeren og ryst igen.
4. Hæld cocktailen i et glas med is og pynt med en appelsinskal på toppen.
Besøg NORD’s Gastro butikker her:
Gulerodschutney med æble
Hønsefødder og gulerødder. Men her har vi droppet hønsefødderne, for orange is the new black.
Kage med bær
Spis kagen i store stykker med friskpisket flødeskum eller vaniljeis.
Kanelsnurrer med rabarber
Det er rabarbertid. Brug sæsonens rabarberer på disse skønne kanelsnurrer