Pisk æggeblommer med sukker til det er hvidt, rør Philadelphia i til en cremet masse. Tilsæt fintrevet limeskal.
Udblød husblassen i koldt vand i ca. 5 minutter, tag bladene op af vandet, vrid dem let og smelt dem forsigtigt over et vandbad. Afkøl helt og pisk i cremen. Pisk ægge-
hviderne stive og vend dem forsigtigt i cremen.
Pisk fløden stiv og vend den i cremen til sidst. Fordel cremen over bunden. Kom husholdningsfilmen på kagen og stil den i
køleskabet i minimum 4 timer. Pynt med marengs og tørret hindbær.
TID: 30 minutter
HVILETID: 4 timer
ANTAL: 8-10 pers.
• 200 g digestivekiks
• 150 g smeltet smør
OSTEFYLD
• 2 æggeblommer
(1 bæger pasteuriseret)
• 100 g rørsukker
• 300 g Philadelphia cream cheese
• Skal fra 1 lime
• 7 blade husblas
• 3 æggehvider
• (2 bægre pasteuriseret)
• 2 1/2 dl piskefløde
PYNT
Marengeskys og
tørret hindbær
Besøg NORD’s Gastro butikker her:
Gulerodschutney med æble
Hønsefødder og gulerødder. Men her har vi droppet hønsefødderne, for orange is the new black.
Kage med bær
Spis kagen i store stykker med friskpisket flødeskum eller vaniljeis.
Kanelsnurrer med rabarber
Det er rabarbertid. Brug sæsonens rabarberer på disse skønne kanelsnurrer