Fine kager med hindbær, hvor du også kan bruge blåbær eller jordbær.
(8 tærter på 5 cm i diameter)
BUND
• 1/2 rulle butterdej
• 8 små forme på 5 cm i diameteren
FYLD
• 125 g hindbær
• 125 g blåbær
• 4 spsk. jordbærsyltetøj
APPELSIN-VANILJECREME
• 200 g græsk yoghurt 10%
• Skal fra 1 appelsin
• 50 g flormelis
• 1 spsk. vaniljesukker
DRYS
Flormelis
SÅDAN GØR DU
1. Tænd ovnen på 200 grader
2. Smør formene med smør
3. Del butterdej i 8 lige store stykker og fordel i bundene, prik med en gaffel
4. Fordel syltetøj i hver bund, sæt bærrene helt tæt
5. Bag kagerne i 10 minutter
6. Rør appelsincremen sammen, servere kagerne med en stor spiseske appelsin-vaniljecreme
Camilla Zarah Lawes
Jeg har altid brugt rigtig mange timer i mit køkken på at lave mad og eksperimentere med nye op-skrifter og ideer. Det, jeg brænder allermest for, er mad, som er smuk, smager godt, er enkelt og sundt. Og så har jeg et, blødt hjerte for kager og desserter. Mit motto er kvalitet frem for kvantitet.
Besøg NORD’s Kultur butikker her:
Trøffelkugle med orange & Grand Marnier
Det er faktisk en hjemmelavet romkugle, bare uden rom, men med orangesmag.
Honningkagebrød
Lav dit eget honningkagebrød. En smag af jul og duft af julestemning
Havrekiks med ost
Grød er hipt. Men selv hippe grødspisere har brug for variation. Og har du en rest havregrød fra i morges, er du allerede halvvejs.