Er der en rest, så skær det i tykke skiver og rist og spis til morgenmad med syltetøj eller peanutbutter
Ingredienser:
3 hele æg
100 g farin
125 g smeltet smør
4 modne bananer
125 g hvedemel
100 g kokosmel
1 tsk. bagepulver
Kornene fra en stang vanilje
Drys
Kokosflager
Endvidere:
6 små forme på 3 dl eller en stor, smør til formene
Fremgangsmåde:
Pisk æggene godt med farin, tilsæt smør og rør godt.
Mos bananerne og rør dem
ud i dejen.
Bland mel, kokosmel, bagepulver og vaniljekorn sammen og kom det i æggemassen, og rør godt til en ensartet masse.
Smør formene og kom dejen i, drys med rørsukker og bag kagerne ved 180 grader, midt
i ovnen i ca. 25 minutter.
Kokketid: 15 minutter
Ovntid: 25 minutter
Besøg NORDs gastro butikker her:
Sirupskager med glasur og vaniljesmørcreme
En krydret kage fyldt med alle julens krydderier.
DU SKAL BRUGE: 2 store æg, 100 g sukker, 1 dl sirup, 150 g smeltet smør, 250 g hvedemel, 1 tsk. nelliker, 1 tsk. kanel, 1 tsk. ingefær, 1 dl sirup, 1 tsk. kardemomme, 1 tsk. natron, 2 dl skyr,
SMØRCREME:
200 g usaltet blødt smør, 50 g flormelis, Kornene fra 1/2 vaniljestang
GLASUR:
300 g flormelis, ca. 1/2 dl kogende vand
PYNT:
Guldstøv og tørret hindbær
ENDVIDERE:
6 små rugbrødsforme eller en stor springform på 20 cm
Muffins med svesker, kanel & mandler
6 STYKKER 100 g sukker 2 æg 1/2 stang vanilje 100 g smeltet smør 100 g hvedemel 1 tsk. bagepulver 200 g svesker uden sten PYNT 40 g mandelflager 3 spsk. sukker blandet med 1 spsk. kanel ENDVIDERE 1 smurt muffinsform Tænd ovnen på 190 grader. Pisk sukker,...
Tærte med bær og appelsin-vaniljecreme
Fine kager med hindbær, hvor du også kan bruge blåbær eller jordbær.