Er der en rest, så skær det i tykke skiver og rist og spis til morgenmad med syltetøj eller peanutbutter
Ingredienser:
3 hele æg
100 g farin
125 g smeltet smør
4 modne bananer
125 g hvedemel
100 g kokosmel
1 tsk. bagepulver
Kornene fra en stang vanilje
Drys
Kokosflager
Endvidere:
6 små forme på 3 dl eller en stor, smør til formene
Fremgangsmåde:
Pisk æggene godt med farin, tilsæt smør og rør godt.
Mos bananerne og rør dem
ud i dejen.
Bland mel, kokosmel, bagepulver og vaniljekorn sammen og kom det i æggemassen, og rør godt til en ensartet masse.
Smør formene og kom dejen i, drys med rørsukker og bag kagerne ved 180 grader, midt
i ovnen i ca. 25 minutter.
Kokketid: 15 minutter
Ovntid: 25 minutter
Besøg NORDs gastro butikker her:
Cheesecake med lime, marengs og tørret hindbær
Blend digestivekiks helt fint, tilsæt smør, og kør godt igennem. Tryk kiksemassen ud i en smurt springform på 20 cm i diameteren. Stil bunden på køl, mens du tilbereder fyldet.
Pisk æggeblommer med sukker til det er hvidt, rør Philadelphia i til en cremet masse. Tilsæt fintrevet limeskal.
Krydret chokoladekage med marcipan og mandler
Den hvide chokolade flyder ikke ud i dejen, men ligger som små smeltede klumper inde i kagen. Smager dejligt.
Hvid chokolade kage med brombær sauce
Den hvide chokolade flyder ikke ud i dejen, men ligger som små smeltede klumper inde i kagen. Smager dejligt.