NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Her kan du lade dig forkæle fra top til tå med fantastisk mad, friskbryggede lækkerier og tropehorisonter i det fjerne.

Hvis fem master, 42 sejl og hele to kvadrat­kilometer dæk taler til din indre sejler, så skal du unde dig selv en ferie på Royal Clipper, som er verdens største sejlskib. Her kan du lade dig forkæle fra top til tå med fantastisk mad, friskbryggede lækkerier og tropehorisonter i det fjerne. Og samvittigheden kan du sagtens tåle at bære rundt på, Royal Clipper er nemlig særdeles miljøvenlig. Når det så er sagt, er du også ude i en helt unik oplevelse for de ganske få. Den fornemhed og klasse der har været Royal Clippers særlige varemærke i 108 år hænger stadig ved som et romantisk og vedholdende sagn om fordums tiders storhed. Hele 108 år på bagen skal man ikke kimse af, historiens vingesus er uvurderlig, men moderniteten har for længst indfundet sig på Royal Clipper. Her får du både den eksklusive fornemmelse af at være blandt de særligt udvalgte samtidig med, at du har adgang til alskens top-tjekkede faciliteter. 

Hun adskiller sig fra andre krydstogtskibe

Lad os lige præsentere hende, det største sejlskib i verden. Hun er 134 meter lang, har fem master og massevis af smukke sejl, man ikke nødvendigvis behøver at kunne navnene på. Hun inviterer ikke hvem som helst ind. Uanset hvor mange sømil hun sejler hvert år beholder hun sin jomfruelighed. Alligevel byder hun på enorme oplevelser for de 227 passagerer der er plads til. Hun adskiller sig fra andre krydstogtskibe ved at være et intimt og hyggeligt bekendtskab og matcher på ingen måde de flere tusinde passagerer på andre luksuslinere. Royal Clipper er noget helt særligt.

Slap endelig af

Du har skønhed rundt om hjørnet, storhed, stolthed og gastronomi i særklasse. Blinkende kasinoer kan du kigge langt efter, men omgivelser af paradisisk karakter ligger lige for dine fødder. Måske er det netop ydmyghed i kombination med storhed der er Royal Clippers stærkeste kort. Her slapper du rigtigt godt af i selskab med medrejsende af samme kaliber som dig.

Læs en roman i solens nedadgående stråler

Tag bogen frem, bed om et koldt glas, lidt ro, lidt tapas og lidt peace of mind – det er faktisk ikke så svært på Royal Clipper, hvor hele besætningen står på spring for at opfylde dine mindste ønsker.

Besøg NORD’s Kultur butikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X