Vælg en side

Hos UK Sailmakers i Humlebæk kan du få både racing- og cruisingsejl, og en service, du aldrig vil kunne klikke dig til.

UK Sailmakers Danmark er en af de få danske sejlmagere, som også producerer herhjemme. I front står sejler og sejlmager Morten Ullmann, som for 21 år siden tog det verdenskendte sejlmager-brand til Danmark. UK Sailmakers er repræsenteret i 65 lande, og i Danmark foregår produktionen på det supermoderne sejlloft i Humlebæk.

Præcise målinger og EM-sejl

Man betaler for en ekspertise, man ikke får andre steder, og slet ikke på nettet, hvor risikoen for fejlopmålinger, kommunikations- og leverings-problemer er stor. UK Sailmakers kommer altid ud på havnen og måler op, og returnerer med et håndværk i top. Og på den måde udjævnes prisen ofte, fordi det håndlavede sejl skræddersys til båden. Det danske UK Sailmakers sejlloft kan levere alt, som kan sys til en båd. Også til kapsejlads. Senest i 2022, hvor det blev til EM-guld i OK-jolle med et sejl fra UK Sailmakers.

Sejlkundernes typiske spørgsmål:

Kan I skifte ruder i en sprayhood? Tjek!
Laver I racingsejl i carbon? Tjek!
Hvad med nyt havnecover til motorbåden? Tjek!

Besøg NORDs kulturbutikker her:

Medlemsskab til din “næsten” egen båd!

Medlemsskab til din “næsten” egen båd!

Siden 2010 har Christian Jacobsen gjort det let for sejlglade danskere at drøne rundt på havet i luksusmotorbåde, helt uden det besvær og de udgifter, der er ved selv at eje en båd. I stedet kan man være medlem af Club Nautic i Tuborg Havn og derved blive medejer af 10 luksuriøse motorbåde i Danmark og Spanien.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.