Vælg en side

Siden 2010 har Christian Jacobsen gjort det let for sejlglade danskere at drøne rundt på havet i luksusmotorbåde, helt uden det besvær og de udgifter, der er ved selv at eje en båd. I stedet kan man være medlem af Club Nautic i Tuborg Havn og derved blive medejer af 10 luksuriøse motorbåde i Danmark og Spanien.

Tryk koden på nøgleboksen, og du er klar til at entrere din egen eksklusive, amerikanske motorbåd og sejle ud fra den hyggelige marina, La Bajadilla, i smukke Marbella. Helt enkelt og uden be-svær. Båden står klar til dig, og det eneste, du selv skal sørge for inden en dag på vandet, er at tage solcreme og badetøj med dig.


Sejl ud fra Tuborg Havn, hvor Club Nautics flåde ligger. 

Christian Jacobsen, der står bag Club Nautic elsker livet på vandet.

Medlem af Club Nautic

Det er let at være guld- eller platinmedlem af Club Nautic, som nu har sin første båd i Marbella. Du og familien, venner eller kolleger kan i ro og mag flyve til Malaga og nyde det varme klima i en uge, i Club Nautics skønne luksushus foruden tre hele dage på båden.

– Det er det perfekte sted at tage hen om vinteren, for her kan du ikke alene nyde at sejle på havet, du kan også holde vinterferie ved bare at køre halvanden time til Sierra Nevada, hvor man kan stå på ski i over 3000 meters højde, siger Christian Jacobsen, som står bag Club Nautic.

Udvalg af Club Nautics flåde

Sejl når du vil

I den danske sejlsæson kan du som Club Nautic-­medlem benytte de 10 luksusbåde og motorbåde på mellem 23 og 29 fod i Tuborg Havn, når det passer dig. Afhængigt af hvor ofte du vil sejle, kan du vælge mellem fem forskellige medlemskaber. Det kræver blot, at du har duelighedsbevis eller speedbådskort. Sidstnævnte hjælper Club Nautic gerne med.

– Med sit medlemskab får man et antal points, man bruger til at booke bådene. Der er altid ledige både, forklarer Christian. Det billigste medlemskab svarer til 12 bookinger, som hver varer næsten et døgn.

– Det er faktisk meget sejltid i vores travle liv. Til gengæld
slipper man for alt bøvlet og kan bare nyde – endda billigere, end hvis man selv ejede.

Duelighedsbevis eller speedbådskort er alt, hvad der kræves for at blive medlem.

CLUB NAUTIC medlemskab
Vælg et af Club Nautics 5 medlemskabstyper fra 29.000 kr. op til 89.000 kr. Som medlem kan du booke din båd online for de tildelte point via app eller hjemmeside. Inviter dine kunder, forretningsforbindelser, medarbejdere eller familie med på en sejltur. Glem alt om vedligeholdelse og løbende udgifter.

Besøg NORDs kulturbutikker her:

Guide til din nye Mercedes

Guide til din nye Mercedes

Med Mercedes-Benz træder du ind i en verden af legendarisk luksus, præstation og innovation. Fra klassiske køretøjer til de seneste elektriske modeller – se bare offroaderen her på billederne, som er det kendte bilmærkes seneste flagskib på elbilmarkedet – så tilbyder Mercedes-Benz en bred vifte af valgmuligheder, når der skal stå tysk kvalitet i garagen.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.