6 STYKKER
- 100 g sukker
- 2 æg
- 1/2 stang vanilje
- 100 g smeltet smør
- 100 g hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 200 g svesker uden sten
PYNT
- 40 g mandelflager
- 3 spsk. sukker blandet med
- 1 spsk. kanel
ENDVIDERE
1 smurt muffinsform
- Tænd ovnen på 190 grader.
Pisk sukker, æg og vaniljekorn let sammen, og rør smørret i.
Sigt mel og bagepulver i dejen og rør forsigtigt. Skær sveskerne i kvarte, og vend dem i dejen. Fordel dejen i formene, drys med mandler og kanelsukker.
Bag i 15-20 minutter.
Camilla Zarah Lawes
Jeg har altid brugt rigtig mange timer i mit køkken på at lave mad og eksperimentere med nye opskrifter og ideer. Det, jeg brænder allermest for, er mad, som er smuk, smager godt, er enkelt og sundt. Og så har jeg et blødt hjerte for kager og desserter. Mit motto er kvalitet frem for kvantitet.
Besøg NORDs gastro butikker her:
Honningkagebrød
Lav dit eget honningkagebrød. En smag af jul og duft af julestemning
Ny bog med 70 lækre og smukke snacks til selskab & fest
Elsker du at holde et godt selskab, hvor du fra første færd forkæler dine gæster? Så er der masser af inspiration at hente i Appetizer Deluxe. Bogen giver dig over 70 opskrifter på lette, lækre og smukke snacks, der pirrer appetitten og slår den gode stemning an ved enhver festlig lejlighed fra receptioner og cocktailparties til fødselsdage og højtider.
Kanelsnurrer med rabarber
Det er rabarbertid. Brug sæsonens rabarberer på disse skønne kanelsnurrer