En skøn sensommerkage, der både er lækker lun og kold.
Kokketid: 12 minutter
Komfurtid: 8 minutter
Bagetid: 25 minutter
Tips: Du kan også servere vaniljeis eller pæresorbet til kagen.
Ingredienser
- 100 g sukker
- 100 g smeltet smør
- 2 æg
- Saft og skal af 1/2 økologisk citron
- 130 g hvedemel
- 2 tsk. bagepulver
- 50 g kokosmel
- 3/4 dl økologisk sødmælk
- Vaniljesyltede pærer
- 2-3 modne pærer
- 120 g sukker
- 3 dl vand
- 1 vaniljestang
Tilbehør
1 1/2 dl piskefløde, pisket til skum
Camilla Zarah Lawes
Jeg har altid brugt rigtig mange timer i mit køkken på at lave mad og eksperimentere med nye op-skrifter og ideer. Det, jeg brænder allermest for, er mad, som er smukt, smager godt, er enkelt og sundt. Og så har jeg et blødt hjerte for kager og desserter. Mit motto er kvalitet frem for kvantitet.
Besøg NORD’s Gastro butikker her:
Opskrift romkugler
Pisk smør og sukker sammen, tilsæt æggene et ad gangen og pisk godt. Rør hvedemel og kakao i dejen sammen med vaniljesukker. Kom kagen i en smurt bradepande på 15 cm x 30 cm og bag den i 30 minutter.
Panna cotta med syltede rabarber & friske bær
Knus makronerne let og fordel i 4 glas. Rør skyr med appelsinskal og flormelis, kom i en sprøjtepose og stil i køleskabet. Kog en lage af appelsinsaft, vand, rørsukker og vaniljekorn.
Hindbærsnitter med pink glasur
Bland mel og sukker sammen. Skær smør i mindre stykker og rør i dejen. Saml dejen med et æg til en ensartet og glat dej. Pak dejen i husholdningsfilm og stil i køleskabet i 1 time.