NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

For første gang kan du komme til et NORD-event som læser, og det bliver et gennemført julemarked inde og udenfor på Skovriderkroen.

Det bliver lidt af brag, når NORD skyder sit første læserarrangement af stablen. Den får alt, hvad den kan trække af jul, god smag og overraskelser. Skovriderkroen i Charlottenlund lægger rammer til NORDs julemarked, hvor julen vil blive kimet ind med lidt af et overflødighedshorn. Stort food-corner område. Her kan du bl.a. få flæskestegssandwich, delikatesser, pølser og selvfølgelig gløgg og æbleskiver, mens musik og bands skaber god stemning hver dag sammen med julemanden, der deler gratis slik ud, gratis ponyridning, træhytter med julelys og smukt dekorerede juletræer ude og inde.

Køb billet på www. billetto.dk eller ved indgangen.

Skovriderkroen Strandvejen 235, Charlottenlund.

Fredag den 18. nov. kl. 14-20
Lørdag den 19. nov. kl. 10-18
Søndag den 20. nov. kl. 10-18

Se hele programmet her

 

Besøg NORDs butikker her:

Teater Globen imponerede borgmesteren

Teater Globen imponerede borgmesteren

Teater Globen er en teaterforening for børn og unge i Gentofte Kommune fra 8-25 år, stiftet i 2018. Foreningen holder til i Byens Hus, hvor de 120 børn går til teater, film, musik og dans og spiller store forestillinger, hvor alle er med. NORD og borgmester Michael Fenger var til forestillingen Hotel Villa Lykke.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X