Vælg en side

For første gang kan du komme til et NORD-event som læser, og det bliver et gennemført julemarked inde og udenfor på Skovriderkroen.

Det bliver lidt af brag, når NORD skyder sit første læserarrangement af stablen. Den får alt, hvad den kan trække af jul, god smag og overraskelser. Skovriderkroen i Charlottenlund lægger rammer til NORDs julemarked, hvor julen vil blive kimet ind med lidt af et overflødighedshorn. Stort food-corner område. Her kan du bl.a. få flæskestegssandwich, delikatesser, pølser og selvfølgelig gløgg og æbleskiver, mens musik og bands skaber god stemning hver dag sammen med julemanden, der deler gratis slik ud, gratis ponyridning, træhytter med julelys og smukt dekorerede juletræer ude og inde.

Køb billet på www. billetto.dk eller ved indgangen.

Skovriderkroen Strandvejen 235, Charlottenlund.

Fredag den 18. nov. kl. 14-20
Lørdag den 19. nov. kl. 10-18
Søndag den 20. nov. kl. 10-18

Se hele programmet her

 

Besøg NORDs butikker her:

Den ultimative forkælelse: LUKSUS TIL SØS

Den ultimative forkælelse: LUKSUS TIL SØS

Explora Journeys er et nyt og revolutionerende luksusrederi med high-end krydstogtoplevelser for feinschmeckere. Det er ikke luksus, som du kender det. Det er luksus løftet til helt nye højder. Velkommen ombord!

Pak alle dine forudindtagede holdninger om krydstogtturisme, amerikanske velbjærgede pensionister med lillafarvet hår og stressende udflugter langt væk.
– For selv om fordommene eksisterer, kan krydstogter også være langt mere kultiverede og luksuriøse. Det siger
Marie Louise Raaholdt, der er Salgsdirektør hos Krydstogt Eksperten og dansk agent for Explora Journeys.

læs mere
Luksus rejse til  5-stjernet luksus  på kunstig ø

Luksus rejse til 5-stjernet luksus på kunstig ø

Det var et logistisk kunststykke på første klasse, da NORDs redaktør Rina Mardahl fløj med Emirates til solbeskinnet luksus i Dubai, hvor endnu mere luksus ventede på overdådige Raffles The Palm Hotel. Highway to happiness” er måske nok et fortærsket slogan, men det er altså sådan, jeg har det, da jeg sammen med min udkårne efter en meget lang, men yderst behagelig flyvetur med Emirates, lander i Dubai.

læs mere
Luksus rejse på Gran Canaria

Luksus rejse på Gran Canaria

Hotel Santa Catalina er en luksuriøs oase beliggende i hjertet af Las Palmas på Gran Canaria. Dette ikoniske hotel kombinerer klassisk elegance med moderne be-kvemmeligheder og tilbyder gæsterne en uforglemmelig oplevelse. Med sin storslåede arkitektur og smukt designede interiør er hotellet en sand perle blandt Gran Canarias overnatningssteder. Med bl.a 2 Michelin-stjernerestauranter beliggende på hotellet kan du være helt sikker på at få en gastronomisk oplevelse af de helt store.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.