SÅDAN GØR DU
Vend forsigtigt risengrød med yoghurt, vaniljekorn, kanel og flormelis. Del æblet i kvarte, fjern kernehus og skær i tynde både. Riv appelsinen fint over æblebådene og pres saften over. Vend forsigtigt rundt. Fordel ris-desserten i små skåle og anret lidt æblesalsa over. Varm en pande og rist mandelflager gyldne. Drys over ris-desserterne.4 personer
4 pers.
400 g færdig risengrød
100 g græsk yoghurt
Kornene fra 1/2 vaniljestang
1 spsk. kanel
2 spsk. flormelis
Æblesalsa
1 rødt æble
Saft og skræl fra 1/2 appelsin
125 g mandelflager
Camilla Zarah Lawes
Jeg har altid brugt rigtig mange timer i mit køkken på at lave mad og eksperimentere med nye op-skrifter og ideer. Det, jeg brænder allermest for, er mad, som er smukt, smager godt, er enkelt og sundt. Og så har jeg et blødt hjerte for kager og desserter. Mit motto er kvalitet frem for kvantitet.
Besøg NORD’s Gastro butikker her:
Honningkagebrød
Lav dit eget honningkagebrød. En smag af jul og duft af julestemning
Havrekiks med ost
Grød er hipt. Men selv hippe grødspisere har brug for variation. Og har du en rest havregrød fra i morges, er du allerede halvvejs.
Gulerodschutney med æble
Hønsefødder og gulerødder. Men her har vi droppet hønsefødderne, for orange is the new black.