6 STYKKER
- 100 g sukker
- 2 æg
- 1/2 stang vanilje
- 100 g smeltet smør
- 100 g hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 200 g svesker uden sten
PYNT
- 40 g mandelflager
- 3 spsk. sukker blandet med
- 1 spsk. kanel
ENDVIDERE
1 smurt muffinsform
- Tænd ovnen på 190 grader.
Pisk sukker, æg og vaniljekorn let sammen, og rør smørret i.
Sigt mel og bagepulver i dejen og rør forsigtigt. Skær sveskerne i kvarte, og vend dem i dejen. Fordel dejen i formene, drys med mandler og kanelsukker.
Bag i 15-20 minutter.
Camilla Zarah Lawes
Jeg har altid brugt rigtig mange timer i mit køkken på at lave mad og eksperimentere med nye opskrifter og ideer. Det, jeg brænder allermest for, er mad, som er smuk, smager godt, er enkelt og sundt. Og så har jeg et blødt hjerte for kager og desserter. Mit motto er kvalitet frem for kvantitet.
Besøg NORDs gastro butikker her:
Marengs med saltet karamel
Vi elsker marengs, de er søde og sprøde, og smager vidunderligt med dulcecreme og saltflager.
Ris-dessert
Ris à la mande smager så skønt og er en dejlig dessert i december, her har jeg lavet den med græsk yoghurt og med en skøn sprød æblesalsa.
Kage med vaniljesyltede pærer og kokos
En skøn sensommerkage, der både er lækker lun og kold af Camilla Lawes.