Vælg en side

Har graviditet og amning ændret din krop? Buler maven ud, og har brysterne mistet fasthed og fylde? Så kan en mommy makeover være løsningen

Selvom børn er en gave, og kvindekroppen er skabt til en hel del, sætter en graviditet altid sine spor. Kost og motion kan gøre kål på kiloene. Men når brysterne hænger, og huden på maven er blevet slap, er det måske tid til en mommy makeover, der retter op på de kosmetiske gener.

 


Speciallæge Philip Pheiffer

ELSK DIT SPEJLBILLEDE – IGEN

Hos Pfeiffer Plastikkirurgi i Roskilde har de flere års erfaring inden for kosmetisk plastik­kirurgi og plastik­operationer. Og speciallæge Philip Pheiffer, der står bag den anerkendte og ultra­moderne klinik, forstår godt, hvorfor indgrebet er populært: – Det er nemlig både til den mor, der ønsker at se ud, som inden hun fødte – men også til kvinder, der har haft et større vægttab og ønsker at stramme figuren op.

SKRÆDDERSYET KOMBINATIONSBEHANDLING

En mommy makeover er flere behandlinger i én – typisk en kombination af et større brystløft med tillæg af implantater, fedtsugning af mave og hofter plus en maveskindsoperation. Da ikke to kvindekroppe er ens, skræddersyes behandlingen altid i samråd med dig, så den matcher dine ønsker og forventninger.

I TRYGGE HÆNDER

Klinikkens team af speciallæger og sygeplejersker er også eksperter inden for ansigtsløft, bryst­forstørrelser, øjenlågsoperationer og fedt­sugninger. En plastikoperation er en stor beslutning, så det er vigtigt, at du føler dig tryg og sikker – fra forundersøgelsen til det naturlige, færdige resultatet. Det har topprioritet på klinikken, hvor du altid følges af den samme kirurg under hele forløbet.

 

 

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:

Træt af uønsket hårvækst?

Træt af uønsket hårvækst?

Hos vores laserhårfjerningsklinik på Ordrupvej i Charlottenlund hjælper vi dig med at realisere drømmen om en hår-fri hverdag. Fra glatte armhuler til perfekt bikinilinje – vores sundhedsfaglige personale sikrer, at du får den bedste vejledning og behandling. Med mere end 5 års ekspertise og over 5000 succesfulde behandlinger bag os er vi din pålidelige partner for glat hud og selvtillid. Og endnu bedre, vi er op til 30% billigere end de store klinikker!
Book din konsultation i dag og træd ind i en verden af glathed og komfort!

læs mere

error: Indhold er beskyttet.