Vælg en side

Har graviditet og amning ændret din krop? Buler maven ud, og har brysterne mistet fasthed og fylde? Så kan en mommy makeover være løsningen

Selvom børn er en gave, og kvindekroppen er skabt til en hel del, sætter en graviditet altid sine spor. Kost og motion kan gøre kål på kiloene. Men når brysterne hænger, og huden på maven er blevet slap, er det måske tid til en mommy makeover, der retter op på de kosmetiske gener.

 


Speciallæge Philip Pheiffer

ELSK DIT SPEJLBILLEDE – IGEN

Hos Pfeiffer Plastikkirurgi i Roskilde har de flere års erfaring inden for kosmetisk plastik­kirurgi og plastik­operationer. Og speciallæge Philip Pheiffer, der står bag den anerkendte og ultra­moderne klinik, forstår godt, hvorfor indgrebet er populært: – Det er nemlig både til den mor, der ønsker at se ud, som inden hun fødte – men også til kvinder, der har haft et større vægttab og ønsker at stramme figuren op.

SKRÆDDERSYET KOMBINATIONSBEHANDLING

En mommy makeover er flere behandlinger i én – typisk en kombination af et større brystløft med tillæg af implantater, fedtsugning af mave og hofter plus en maveskindsoperation. Da ikke to kvindekroppe er ens, skræddersyes behandlingen altid i samråd med dig, så den matcher dine ønsker og forventninger.

I TRYGGE HÆNDER

Klinikkens team af speciallæger og sygeplejersker er også eksperter inden for ansigtsløft, bryst­forstørrelser, øjenlågsoperationer og fedt­sugninger. En plastikoperation er en stor beslutning, så det er vigtigt, at du føler dig tryg og sikker – fra forundersøgelsen til det naturlige, færdige resultatet. Det har topprioritet på klinikken, hvor du altid følges af den samme kirurg under hele forløbet.

 

 

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:

Beauty in & out fra New Nordic

Beauty in & out fra New Nordic

New Nordic brænder for naturens helbredende kræfter og har 30 års erfaring med urter og deres vitalitetsgivende egenskaber. Ved hjælp af naturlige urtemolekyler kan vi aktivere livsprocesser og funktionalitet i vores hud- og hårceller. Du vil opleve både en øjeblikkelig og langtidssigtet skønhedseffekt med det nye skønhedssortiment. Der er store fordele ved at bruge de samme aktive urteekstrakter både indefra og udefra. Resultaterne vil være bedre end noget andet, du har oplevet før.

læs mere
Vi sætter patienten i centrum

Vi sætter patienten i centrum

Implantatklinik København og Smiledesigns er kompetencecentre for alle slags tandbehandlinger. Fra tandrensning til avanceret kirurgi, eget porcelænslaboratorium, implantater og kosmetisk tandretning.
Der er kunst på væggene, levende lys og friske blomster i de fornemme lokaler. Implantatklinik København skiller sig i den grad ud fra andre tandlæge­klinikker. For udover den imøde­kommende stemning får du adgang til et stort team af engagerede tandlæger og medarbejdere med hvert deres kompetenceområde. Om du skal have nye implantater – et af klinikkens absolut kerneområder – have foretaget avanceret plastik­kirurgi i tandkødet eller almindelige plastfyldninger, vil det altid være en specialist, der behandler dig.

læs mere
Overlad drømmesmilet til eksperterne

Overlad drømmesmilet til eksperterne

Implantatklinik København har også en årelang erfaring med kosmetisk tandretning og har derfor åbnet signaturklinikken Smiledesigns.
Her er også tale om et kompetence­center med et suverænt skarpt fokus: Kosmetisk tandretning med Invisalign. Den efterhånden kendte metode med den usynlige bøjle som gør, at man næsten ikke kan se, at man har bøjle på. Smiledesigns ligger i samme ejendom som Implantat­klinikken og er en stor og smuk selv­stændig klinik, indrettet af Henning Larsen Architects i natur­materialer som beton, marmor og træ i lyse og afdæmpede nuancer.

læs mere

error: Content is protected !!
X