Vælg en side

Kommende udstillinger hos Galleri HARALDUR.EU

Frederik Schock – maler, forfatter og musiker – finder sin identitet i skabelsesprocessen, når han bruger sproget, både det visuelle, det litterære og det musikalske til at bearbejde tanker og følelser.

Fernisering 6. januar kl. 12-16.
Udstiller den 6. januar-2. februar 2024.

Iransk-fødte Majid Hoseini’s portrætter afspejler glæde, frygt, vrede, tristesse. Majid har udstillet talrige steder og kommer med mange udmærkelser i bagagen.

Fernisering 3. februar kl. 12-16.
Udstiller den 3. februar-1. marts 2024.

Besøg NORDs kulturbutikker her:

Musthaves fra House of Wonder

Musthaves fra House of Wonder

Siden 1988 har danske House of Wonder skabt 100 procent naturlige produkter med fokus på pleje, lindring og behandling af en bred vifte af hudproblemer og gener. Inspireret af naturens kræfter og ingredienser står House of Wonder bag ikoniske produkter såsom White Wonder og Blue Wonder, der har opnået nærmest kultstatus som bestsellere hos både influencere og helt almindelige danskere, der slås med hudproblemer eller diverse gener og smerter.

læs mere
Find din livskraft på ny

Find din livskraft på ny

Regine Ladenburg har en baggrund fra den finansielle sektor som leder og coach. Hun bruger sin lange erfaring og viden fra sit arbejde med menneskers trivsel og udvikling, når hun i sit samtale-terapeutiske rum favner mennesker, der savner livskraft og sidder uforløste fast i parforhold uden lidenskab.

Menneskers trivsel og udvikling har altid været omdrejningspunktet i mit arbejdsliv. Afsættet var en akademisk baggrund som cand. scient. pol. men det blev finanssektoren, hvor jeg fandt bundklang for min udvikling både fagligt og personligt. Lige indtil det en dag, hvor det ikke længere føltes som udvikling, men som det modsatte. Så var det tid til at bygge mere på.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.