En skøn sensommerkage, der både er lækker lun og kold.
Kokketid: 12 minutter
Komfurtid: 8 minutter
Bagetid: 25 minutter
Tips: Du kan også servere vaniljeis eller pæresorbet til kagen.
Ingredienser
- 100 g sukker
- 100 g smeltet smør
- 2 æg
- Saft og skal af 1/2 økologisk citron
- 130 g hvedemel
- 2 tsk. bagepulver
- 50 g kokosmel
- 3/4 dl økologisk sødmælk
- Vaniljesyltede pærer
- 2-3 modne pærer
- 120 g sukker
- 3 dl vand
- 1 vaniljestang
Tilbehør
1 1/2 dl piskefløde, pisket til skum
Camilla Zarah Lawes
Jeg har altid brugt rigtig mange timer i mit køkken på at lave mad og eksperimentere med nye op-skrifter og ideer. Det, jeg brænder allermest for, er mad, som er smukt, smager godt, er enkelt og sundt. Og så har jeg et blødt hjerte for kager og desserter. Mit motto er kvalitet frem for kvantitet.
Besøg NORD’s Gastro butikker her:
Sig CIAO til din Sangria
Prøv en forfriskende klassiker i nye klæder: an Italian Sangria! Fyld et coupe glas med is, hæld Antica Formula over og placer appelsin skiverne i siden og jordbær på toppen, fyld derefter op med lemon sodavand
og pynt med basilikum.
Reinkarnerede morgenboller 30 stk.
Tror du på et liv efter brøddøden? Dough! Og slå bare stort brød op. Den store bagelyst giver masser af goodies til gemmerne.
Den Perfekte Start på en middag
L ad os i et kort sekund sende tankerne til Italien, og den stemning der spreder sig i lokalet, inden maden fylder bordet. Forventningens glæde, duften af hjemme-lavet canederli og den helt rigtige aperitivo cocktail til at starte samtalen.