Vælg en side

Lad os i et kort sekund sende tankerne til Italien, og den stemning der spreder sig i lokalet, inden maden fylder bordet. Forventningens glæde, duften af hjemmelavet canederli og den helt rigtige aperitivo cocktail til at starte samtalen.

Et land vi med fordel kan lade os inspirere af med deres mad- og drikkekultur, hvor måltiderne er bygget op efter råvarernes egenskaber og kunsten at gøre det enkle ekstraordinært. Cappuccino, Grappa, og aperitivo, hver tår har sin tid i døgnet, og altid set i lyset af, hvordan du får mest muligt ud af hver enkelt mundfuld.
Ordet aperitivo kommer fra det latinske ‘aperire’ (at åbne) og refererer til den egenskab, de bitre produkter som Vermouth har.

De stimulerer apetitten og forbereder maven på en middag. Det er med andre ord den perfekte start på middagen med en Vermouth drink, og to absolut favoritter er den ældste i kategorien; Antica Formula og den spritnye bitterhed; Carpano Botanic Bitter. Smagsmæssigt ligger de i hver sin ende af bitter-skalaen, hvor Antica Formula er rund, sød og med noter af vanilje, så er Carpano Botanic Bitter tør, med en strejf af citrusfrugt og ja, bitter. Det er kompleksitet, kvalitet og en lang tradition, der følger med hver flaske, og en oplagt velkomst til næste selskab med en eller flere af de klassiske Vermouthdrinks.

 

Besøg NORD’s Gastro butikker her:

Håndlavede invitationer til livets fester

Håndlavede invitationer til livets fester

Hos Hellerup Lyskopi forenes det professionelle med det personlige, og deres tryk er ikke kun for erhvervslivet, men også til private begivenheder. Forestil dig et bryllup, hvor invitationerne bærer det helt rigtige strejf af romantik, elegance og personlighed – trykt med omhu og dedikation. Eller en rund fødselsdag, hvor hver invitation har et helt unikt udtryk, der afspejler fødselarens stil og personlighed.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.