Vælg en side

Vores fødder udgør en stor del af vores balance og sikrer dermed kroppens stabilitet, når vi går.

Netop paratheden er vigtig, da fødderne jo er et meget vigtigt sanse-organ for kroppen. Balancen dikteres fra dine fødder. Ved at bevæge dig på ujævnt underlag, træner og vedligeholder du ganske enkelt fodens evne til at korrigere. Herved sikrer du en sund og stærk krop.

Fodens led, muskler, og bindevæv forplanter sig i lange kæder op igennem kroppen. Disse stimuleres for hvert eneste gode skridt, du tager, samt når du bevæger dig over ujævnt underlag. Led og bindevæv er meget afhængigt af at blive bevæget igennem – gerne ofte og i alle mulige retninger, således elasticiteten og paratheden holdes ved lige.

Så hvad venter du på? Tag en daglig gåtur i naturen og træn dine fødder.

Træningsideer

• Når du bevæger dig rundt, skal du altid søge de steder, hvor du kan gå på ujævn grund fremfor jævn.
• Brug fodtøj, hvor du kan sanse (mærke) underlaget, således foden hele tiden kan justere sig ift. hvad den møder.
• Gå en tur i naturen i hele sommerperioden med bare tæer – på græsplænen, på store og små sten, på jorden og hvor du ellers kan finde hen. Tag skoene af indendørs!

Gorm vejrtrækning

Besøg NORD’s Sundhedsbutikker her:

Luksus rejse på Gran Canaria

Luksus rejse på Gran Canaria

Hotel Santa Catalina er en luksuriøs oase beliggende i hjertet af Las Palmas på Gran Canaria. Dette ikoniske hotel kombinerer klassisk elegance med moderne be-kvemmeligheder og tilbyder gæsterne en uforglemmelig oplevelse. Med sin storslåede arkitektur og smukt designede interiør er hotellet en sand perle blandt Gran Canarias overnatningssteder. Med bl.a 2 Michelin-stjernerestauranter beliggende på hotellet kan du være helt sikker på at få en gastronomisk oplevelse af de helt store.

læs mere
Luksus rejse til  5-stjernet luksus  på kunstig ø

Luksus rejse til 5-stjernet luksus på kunstig ø

Det var et logistisk kunststykke på første klasse, da NORDs redaktør Rina Mardahl fløj med Emirates til solbeskinnet luksus i Dubai, hvor endnu mere luksus ventede på overdådige Raffles The Palm Hotel. Highway to happiness” er måske nok et fortærsket slogan, men det er altså sådan, jeg har det, da jeg sammen med min udkårne efter en meget lang, men yderst behagelig flyvetur med Emirates, lander i Dubai.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.