NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Vi har et lille værksted med dygtige møbelsnedkere, og en montør, der har været med, siden virksomheden slog rødder tilbage i 1990. Fælles for os alle er, at vi har en høj faglighed og ekspertise, en stor kærlighed til de kvalitetsmaterialer, vi arbejder med og en engageret lyst til at skabe en eksklusiv løsning, der gør netop din køkkendrøm til virkelighed.
Et håndlavet køkken emmer af eksklusivitet og overskud. Hvis ikke du ønsker at gå på kompromis med noget som helst, når det gælder dit nye køkken, så er du kommet til det helt rette sted her hos Culina.

www.culina.dk

Besøg NORDs bolig butikker her:

Besøg Multiforms Flagshipstore

Besøg Multiforms Flagshipstore

Køkkenbranchens mest erfarne specialister står klar med rådgivning af drømmekøkkener, totalløsninger og luksuriøs indretning i Multiforms highend flagshipstore på Grønningen i hjertet af København.

læs mere
4 gennemførte trækøkkener

4 gennemførte trækøkkener

Køkkener i træ er en af tidens stærkeste tendenser, og i disse smukke statement-køkkener smelter træ-æstetik og funktionalitet perfekt sammen. Tilbage i 70’erne havde enhver husstand med respekt for sig selv et topmoderne køkken i fyrretræ med imiterede marmorbordplader og masser af orange som årtiets vigtigste farve. Træ er hot igen, og selvom 70’erne også er det, er det denne gang træ på alle mulige og mere friske måder end dengang.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X