Vælg en side

Hellerup Lyskopi  kan hjælpe dig både inde og ude, til erhverv og privat, kæmpestort eller miniature, når du har en print-, kopi- eller trykopgave. Lige fra idé til færdigt resultat.

Få en pakkeløsning

Er du nystartet eller trænger dit look bare til en kærlig hånd, så har vi sammensat flere pakkeløsninger til dig til at komme i gang med logo, visitkort, brevpapir, kuverter.

Skal du som virksomhed have en rullende reklame på din bil eller budcykel, så dit navn kommer med rundt i området? Har du mange hårde overflader i dit hjem eller på dit kontor og dermed alt for meget larm i hovedet? Vil du lave ”galleriplakater” af dine børns tegninger i julegave eller få trykt dem på en T-shirt? Eller måske skal familien have en kalender for 2024 med billeder af dit kæreste eje – om det er børn, hund eller motorcykel.

Alt det og meget mere inden for print, kopi, tryk samt efterbehandling kan Hellerup Lyskopi hjælpe dig med. Du behøver ikke have en klar løsning, når du kommer ind og taler med Thomas Rønning, som er fjerde generation i butikken, for Hellerup Lyskopi har både ekspertisen og kreativiteten at trække på.

Besøg NORD’s Butikker her:

Murerfirmaet HP. Jensen

Murerfirmaet HP. Jensen

Murerfirmaet HP Jensen har eksisteret siden 1994. Vores murerfirma har dermed mange års erfaring i branchen, hvilket er din sikkerhed for solidt håndværk og service i topklasse.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.