Du skal bruge
3 æg
50 g tranebær
140 g rørsukker
140 g smeltet smør
150 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
4 æbler
1 spsk. kanel
2 tsk. knust stjerneanis
6 spsk. rørsukker
Smør til formen
Tilbehør
Vaniljeskyr
Pisk æg med sukker. Tilsæt smør, hvedemel og bagepulver. Skyl æblerne, skær 1 af æblerne i fine terninger, og de andre i tynde både. Vend æbleterninger og tranebær i dejen, og kom den i en smurt springform på 20 cm. Læg æblebådene i cirkler oven på dejen. Bland kanel, stjerneanis og rørsukker sammen og drys over kagen. Bag kagen i 35 min ved 180 grader, servér gerne lun med kold vaniljeskyr.
Besøg NORD’s Gastro butikker her:
Kage med vaniljesyltede pærer og kokos
En skøn sensommerkage, der både er lækker lun og kold af Camilla Lawes.
Islagkage med jordbær
1-2-3 så er der en lækker islagkage, den hurtigste kage der smager himmelsk.
Sprøde cookies med lime, havregryn og hasselnødder
Lækre sprøde cookies, der pyntes med hvid chokolade, spis dem, som de er – eller til en portion is.