Pisk æggeblommer med sukker til det er hvidt, rør Philadelphia i til en cremet masse. Tilsæt fintrevet limeskal.
Udblød husblassen i koldt vand i ca. 5 minutter, tag bladene op af vandet, vrid dem let og smelt dem forsigtigt over et vandbad. Afkøl helt og pisk i cremen. Pisk ægge-
hviderne stive og vend dem forsigtigt i cremen.
Pisk fløden stiv og vend den i cremen til sidst. Fordel cremen over bunden. Kom husholdningsfilmen på kagen og stil den i
køleskabet i minimum 4 timer. Pynt med marengs og tørret hindbær.
TID: 30 minutter
HVILETID: 4 timer
ANTAL: 8-10 pers.
• 200 g digestivekiks
• 150 g smeltet smør
OSTEFYLD
• 2 æggeblommer
(1 bæger pasteuriseret)
• 100 g rørsukker
• 300 g Philadelphia cream cheese
• Skal fra 1 lime
• 7 blade husblas
• 3 æggehvider
• (2 bægre pasteuriseret)
• 2 1/2 dl piskefløde
PYNT
Marengeskys og
tørret hindbær
Besøg NORD’s Gastro butikker her:
Syltede pærer med fyldig creme
En klassisk dessert, der har fået et lille tvist af stjerneanis. Pærerne kan tilberedes flere dage før og opbevares i køleskabet i lagen.
Marengs med saltet karamel
Vi elsker marengs, de er søde og sprøde, og smager vidunderligt med dulcecreme og saltflager.
Ris-dessert
Ris à la mande smager så skønt og er en dejlig dessert i december, her har jeg lavet den med græsk yoghurt og med en skøn sprød æblesalsa.