Vælg en side

Køkkener i træ er en af tidens stærkeste tendenser, og i disse smukke statement-køkkener smelter træ-æstetik og funktionalitet perfekt sammen. Tilbage i 70’erne havde enhver husstand med respekt for sig selv et topmoderne køkken i fyrretræ med imiterede marmorbordplader og masser af orange som årtiets vigtigste farve. Træ er hot igen, og selvom 70’erne også er det, er det denne gang træ  på alle mulige og mere friske måder end dengang.

Mix & match
Lyst træ og farverige marokkanske fliser giver dette køkken en moderne dynamik. Skabsfronterne er ahorntræ med ældgamle mineralske spor og farvevariationer. De grebsfrie skabe er udstyret med det moderne og nemme touch-system, og fronternes lameldesign, der giver en dynamisk, stoflig effekt, får også rummet til at synes større. Det matte glas med mønster i overskabene er endnu en detalje, som gør det lille køkken uhøjtideligt og indbydende.

Uhøjtideligt urbant landkøkken
Det er nemt at se, hvorfor dette store køkken og spiseplads i stueetagen, designet i en moderne bondegårdsstil, fungerer som hjemmets hjerte: det indbydende rum er perfekt egnet til madlavning og samvær, særlige sammenkomster samt lektier, morgenmad-i-en fart og alle de andre hverdagsrutiner. Der er brugt egetræ til det meste; fra den store køkkenø til skabe og spisebord, og køkkenbordpladen i stål indbyder til masser af madlavning uden at være bange for ridser og hakker.

Friske fyr
Der var en tid, hvor fyrretræ kun blev brugt som byggetræ, og i forbindelse med køkkener, som out-datede, gullakerede gulve, det ikke kunne gå hurtigt nok med at fjerne. Men fyrretræ har fået et comeback og egner sig især til den nordisk­inspirerede stil, der gerne må signalere økologi og bæredygtighed. Lyst fyrretræ (også kendt som fyrretræskrydsfiner) er et holdbart, alsidigt, bæredygtigt og overkommeligt prisvalg, som egner sig perfekt til både skabe, køkkenø og højskabe.

Raffineret ro
Der er brugt lyst egetræ til dette praktiske og elegante køkken, hvor der leges med kontrasterne i indretningen. Fra køkkenøens rå, sorte granit­bord­plade med de massive kogeplader til det aske­farvede gulv og det lave spisebord med læder­spisestolene, som tilføjer en karamelvarm glød til det hele. Virkningen ved at hænge mange lamper op i en forskudt linje gør indtrykket fuldendt på en legende og let måde.

Besøg NORDs Bolig butikker her

Udsalg hos ZenOut

Udsalg hos ZenOut

Vi holder Showroom Sale fra 4. januar, og du er inviteret til at komme forbi og gøre et godt køb. Der er nye stoffer, tapeter, møbler og tilbehør på vej, så kom og hjælp os med at tømme ud af vores smukke udstillingsvarer. Vi giver store rabatter.

læs mere
Louise Find Interior & Design

Louise Find Interior & Design

Your source for luxurious living – shop online eller besøg vores butik: Chandelier Ludlow Ø 73 x H 60 cm 8.900 kr. Stag Head 24 x 30 x H. 54 cm 3.100 kr. Vase Agata Big H. 60 x D. 31 cm 6.800 kr. Prints Marylin Monroe set of two 69 x H. 89 x D. 2 cm 5.600 kr. Desk St. Andrew 143,5 x 55 x H. 78 cm 17.100 kr. Coffee Table Padova ø 99,5 x H. 40,5 cm Side Table Military 67,5 x 67,5 x H. 50,5 cm 11.500 kr. 22.200 kr. Dining Chair Bermuda 56 x D. 45 x 50 cm 5.600 kr.

læs mere
Tidens boligtrends fortolket af ZenOut

Tidens boligtrends fortolket af ZenOut

V interen står for døren, og det er tid til hyggestunder i sofaen med en god kop kaffe, en dejlig blød plaid og tændte stearinlys. I ZenOut kan du finde et bredt udvalg i sofaer, plaider, puder, tæpper, lamper, stearinlys og meget mere, der kan lune i de mørke vinteraftener. Kig ind i vores showroom og bliv inspireret til din bolig og årets julegaver.

læs mere

error: Content is protected !!
X