NORD Julemesse - 18.-20. november 2022
Vælg en side

I et år har vi passet på hinanden. Vi tager mundbind på. Spritter hænder og holder afstand. Og det bliver vi ved med, nu hvor butikkerne igen er åbne. Men passer vi også på butikkerne?

Online-shopping har haft kronede dage under coronanedlukningen. Vi vil jo stadig gerne have nyt tøj, sko, brugskunst, dyne-betræk, sportsudstyr, parfumer, neglelak og så videre, selvom vi ikke må gå i de fysiske butikker. Jeg er bare bange for et klik på musen er blevet en endnu større (u)vane, end før vi vidste, at der var noget der hed corona.

 

Derfor er det så vigtigt, at vi støtter butikkerne.

Vi skal ud i butikkerne. Mærke stemningen, prøve kjolen, se vasen, mærke håndklædet, og få den service, man kun kan få af et professionelt menneske. Vi skal også nyde de gode samtaler med lokale ildsjæle. Og så skal vi selvfølgelig købe deres produkter, og ikke blot tjekke størrelsen ud, for bagefter at købe produktet på nettet. Selv undgår vi at skulle bytte fejlkøb, som der er langt større risiko for på nettet, samt bruge tid på at tjekke om returpengene er gået ind og ikke mindst pakkekøen ved kiosken. Onlineshopping er nemlig en tids-sluger. Vi vinder alle ved at støtte butikkerne. Huspriserne falder ikke, når butikslivet blomstrer, og et attraktivt lokalmiljø med smukke butiksfacader er langt at foretrække end øde gader.

 

Brug foråret konstruktivt – shop lokalt!

Brug NORD til at orientere dig om alt det, du kan købe i de rigtige butikker. Se også udvalget online på www.nord-magasinet.dk

God læselyst,

Rina Mardahl
Mail: rina@nord-magasinet.dk

NORD fylder 10 år

NORD fylder 10 år

Det er sommer – endelig! – og med NORD Magasinet nummer 50 fylder vi 10 år. Tillykke til os og alle jer kære kunder og læsere, der er med os på denne spændende rejse. Da jeg for 10 år siden satte mig ved tegnebrættet for at udvikle NORD, var det med en drøm om at hjælpe butikker, skønhedsklinikker, frisører, delikatesse-butikker, spisesteder, cafeer etc. i det område, jeg selv bor i.

læs mere
Skrøbeligt forår

Skrøbeligt forår

Hvor ville jeg gerne gå all-in og tale om alt det fantastiske ved foråret – lyset, glæden, håbet – men i en tid, hvor den ene store verdenskrise afløser den anden, kan det synes helt forkert. Først to hårde år, som virkelig har ramt erhvervslivet og butikkerne med coronanedlukninger, og nu krigen i Ukraine.

læs mere
NORD skal være et levende magasin

NORD skal være et levende magasin

I 2022 bliver NORD 10 år med udgave 50 til juni. Det glæder vi os til at fejre sammen. Sådan bogstaveligt talt. For lige siden begyndelsen har NORD været mere end et magasin. Vi har hvert år stablet et netværksevent på benene. Første gang kom der 150 gæster, og til det seneste event, som blev afholdt den 18. november 2021 på Mandalay i Charlottenlund, kom der 500. Kunder og samarbejdspartnere, som festede og netværkede med hinanden, mens Aura, Monday Morning, Dennis Knudsen og borgmester Michael Fenger gik på scenen, præsenteret af komikeren Andreas Bo som konferencier. Se billederne fra den fantastiske aften, hvor NORD Magasinet sprænger spalterne og bliver levende.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X