I et år har vi passet på hinanden. Vi tager mundbind på. Spritter hænder og holder afstand. Og det bliver vi ved med, nu hvor butikkerne igen er åbne. Men passer vi også på butikkerne?
Online-shopping har haft kronede dage under coronanedlukningen. Vi vil jo stadig gerne have nyt tøj, sko, brugskunst, dyne-betræk, sportsudstyr, parfumer, neglelak og så videre, selvom vi ikke må gå i de fysiske butikker. Jeg er bare bange for et klik på musen er blevet en endnu større (u)vane, end før vi vidste, at der var noget der hed corona.
Derfor er det så vigtigt, at vi støtter butikkerne.
Vi skal ud i butikkerne. Mærke stemningen, prøve kjolen, se vasen, mærke håndklædet, og få den service, man kun kan få af et professionelt menneske. Vi skal også nyde de gode samtaler med lokale ildsjæle. Og så skal vi selvfølgelig købe deres produkter, og ikke blot tjekke størrelsen ud, for bagefter at købe produktet på nettet. Selv undgår vi at skulle bytte fejlkøb, som der er langt større risiko for på nettet, samt bruge tid på at tjekke om returpengene er gået ind og ikke mindst pakkekøen ved kiosken. Onlineshopping er nemlig en tids-sluger. Vi vinder alle ved at støtte butikkerne. Huspriserne falder ikke, når butikslivet blomstrer, og et attraktivt lokalmiljø med smukke butiksfacader er langt at foretrække end øde gader.
Brug foråret konstruktivt – shop lokalt!
Brug NORD til at orientere dig om alt det, du kan købe i de rigtige butikker. Se også udvalget online på www.nord-magasinet.dk
God læselyst,
Rina Mardahl
Mail: rina@nord-magasinet.dk
Chefredaktørens favoritter
Jeg havde prøvet reformertræning før, men da Charlotte Bircow åbnede sit studie midt på Jægersborg Allé 18 i Charlottenlund, måtte jeg simpelthen give det et skud. Allerede efter første gang kunne jeg knap gå dagen efter – men jeg blev hurtigt hooked. Nu træner jeg 3-4 gange om ugen. Charlotte har en fantastisk energi, husker alle medlemmerne og formår at gøre træningen både effektiv og sjov, så det aldrig føles kedeligt.
Så kom sommeren
I et år har vi passet på hinanden. Vi tager mundbind på. Spritter hænder og holder afstand. Og det bliver vi ved med, nu hvor butikkerne igen er åbne. Men passer vi også på butikkerne?
Vi mister alle hår med alderen
Jeg har i flere år kæmpet med tyndere hår – noget, der rammer mange af os, både mænd og kvinder, og noget vi sjældent taler højt om. For mig er hår mere end bare hår – det er en stor del af min kvindelighed og identitet. Det skete ikke fra den ene dag til den anden. Tabet af fylde kom snigende. Pludselig en dag kiggede jeg mig i spejlet og kunne se, at mit tidligere fyldige, lange hår ikke var som før. Det var blevet tyndere, og jeg måtte til sidst klippe lidt af det af – det så ganske enkelt ikke pænt ud længere, når det var langt. Jeg prøvede det hele: olier, dyre shampooer fra frisøren, behandlinger på hårkliniker, recepter med hårløftere og spray, som reklamerede med store resultater.