Vælg en side

I et år har vi passet på hinanden. Vi tager mundbind på. Spritter hænder og holder afstand. Og det bliver vi ved med, nu hvor butikkerne igen er åbne. Men passer vi også på butikkerne?

Online-shopping har haft kronede dage under coronanedlukningen. Vi vil jo stadig gerne have nyt tøj, sko, brugskunst, dyne-betræk, sportsudstyr, parfumer, neglelak og så videre, selvom vi ikke må gå i de fysiske butikker. Jeg er bare bange for et klik på musen er blevet en endnu større (u)vane, end før vi vidste, at der var noget der hed corona.

 

Derfor er det så vigtigt, at vi støtter butikkerne.

Vi skal ud i butikkerne. Mærke stemningen, prøve kjolen, se vasen, mærke håndklædet, og få den service, man kun kan få af et professionelt menneske. Vi skal også nyde de gode samtaler med lokale ildsjæle. Og så skal vi selvfølgelig købe deres produkter, og ikke blot tjekke størrelsen ud, for bagefter at købe produktet på nettet. Selv undgår vi at skulle bytte fejlkøb, som der er langt større risiko for på nettet, samt bruge tid på at tjekke om returpengene er gået ind og ikke mindst pakkekøen ved kiosken. Onlineshopping er nemlig en tids-sluger. Vi vinder alle ved at støtte butikkerne. Huspriserne falder ikke, når butikslivet blomstrer, og et attraktivt lokalmiljø med smukke butiksfacader er langt at foretrække end øde gader.

 

Brug foråret konstruktivt – shop lokalt!

Brug NORD til at orientere dig om alt det, du kan købe i de rigtige butikker. Se også udvalget online på www.nord-magasinet.dk

God læselyst,

Rina Mardahl
Mail: rina@nord-magasinet.dk

Et nyt år er nye begyndelser

Et nyt år er nye begyndelser

Jeg elsker at vågne op 1. januar med et helt nyt år liggende foran mig. Et nyt år er for mig lig med planer og nye begyndelser, og her på NORD er der rigtig meget i støbeskeen. I 2021 udkommer NORD 5 gange mod 4 gange i 2020. På www.nord-magasinet.dk under udgivelser vil I kunne se, hvornår de forskellige numre udkommer og magasinets temaer.

læs mere
Min hud har fået en wauw-effekt

Min hud har fået en wauw-effekt

NORDs chefredaktør har testet microneedlingbehandlingen Dermapen4 hos Alfa Omega Klinikken, og det har resulteret i en glattere og mere strålende hud. Jeg har aldrig været god til at rense huden, og jeg har også solet mig for meget, så mine porer ved næsen og hagen er blevet tydeligere, ligesom jeg har fået fine rynker, og huden har mistet lidt af sin spændstighed.

læs mere
NORDs redaktør tester kollagenpulver: ”Jeg kan tydeligt se forskel”

NORDs redaktør tester kollagenpulver: ”Jeg kan tydeligt se forskel”

Jeg har testet kollagenpulver fra Oslo Skin Lab. Læs om mine erfaringer her. Jeg havde læst og hørt om det hypede kollagenprodukt fra Oslo Skin Lab, og satte mig for selv at prøve det. Som med alle kosttilskud skal man give det en chance, og jeg har troligt indtaget det i fem måneder. Mikset med min havremælk hver morgen har det smags- og konsistensmæssigt været en god oplevelse. Efter knapt tre måneder begyndte jeg så også at se tegnene på, at det virkede. Og efter fem måneder er jeg helt overbevist.

læs mere
error: Content is protected !!
X