NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

I et år har vi passet på hinanden. Vi tager mundbind på. Spritter hænder og holder afstand. Og det bliver vi ved med, nu hvor butikkerne igen er åbne. Men passer vi også på butikkerne?

Online-shopping har haft kronede dage under coronanedlukningen. Vi vil jo stadig gerne have nyt tøj, sko, brugskunst, dyne-betræk, sportsudstyr, parfumer, neglelak og så videre, selvom vi ikke må gå i de fysiske butikker. Jeg er bare bange for et klik på musen er blevet en endnu større (u)vane, end før vi vidste, at der var noget der hed corona.

 

Derfor er det så vigtigt, at vi støtter butikkerne.

Vi skal ud i butikkerne. Mærke stemningen, prøve kjolen, se vasen, mærke håndklædet, og få den service, man kun kan få af et professionelt menneske. Vi skal også nyde de gode samtaler med lokale ildsjæle. Og så skal vi selvfølgelig købe deres produkter, og ikke blot tjekke størrelsen ud, for bagefter at købe produktet på nettet. Selv undgår vi at skulle bytte fejlkøb, som der er langt større risiko for på nettet, samt bruge tid på at tjekke om returpengene er gået ind og ikke mindst pakkekøen ved kiosken. Onlineshopping er nemlig en tids-sluger. Vi vinder alle ved at støtte butikkerne. Huspriserne falder ikke, når butikslivet blomstrer, og et attraktivt lokalmiljø med smukke butiksfacader er langt at foretrække end øde gader.

 

Brug foråret konstruktivt – shop lokalt!

Brug NORD til at orientere dig om alt det, du kan købe i de rigtige butikker. Se også udvalget online på www.nord-magasinet.dk

God læselyst,

Rina Mardahl
Mail: rina@nord-magasinet.dk

En helt særlig jul

En helt særlig jul

I år begyndte julen for mig allerede i sommer. Dér tog jeg de første spadestik til NORDs Julemarked på Skovriderkroen, som bliver afholdt hen over weekenden den 18.-19.-20. november på Skovriderkroen. For jeg syntes, der manglede et lækkert og smukt julemarked i Gentofte, og når jeg får en idé, vil jeg gerne føre den ud i livet.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X