Vælg en side

En af de mest populære plastikkirurgiske operationer er brystforstørrelsen. Alligevel er der meget at tage højde for, inden du beslutter dig for en større skål. Hos Pfeiffer Plastikkirurgi går highend-teknikker og rådgivning hånd i hånd.

Plastikkirurg Philip Pfeiffer, som har en baggrund fra privathospitalet Aleris og Roskilde Privathospital, har foretaget over 800 brystoperationer. I hans Roskilde-klinik, hvortil kvinder (og mænd) kommer fra hele landet, bliver man ikke behandlet over én kam.

− Rigtig mange kvinder kommer med en forestilling om at få forstørret deres bryster med samme antal milliliter som venindens. Hvis veninden er 180 cm høj, og hun selv en spinkel kvinde på 160 cm, nytter det ikke at anvende samme størrelse. Brystimplantatet skal passe til kvinden, siger Philip Pfeiffer.

Philip Pfeiffer er en erfaren speciallæge i plastikkirurgi.

Han udfører alle former for kosmetisk plastikkirurgi og er specialist inden for ansigtsløft, øjenlågsoperation, mommy makeovers og brystforstørrelse.

Implantatet skal passe til kroppen

Det handler både om milliliter og kroppens figur. Man kan på Pfeiffers hjemmeside plastikkirurgi.dk se et udsnit af de mange kvinder, der er blevet opereret. Der ses det tydeligt, at antal milliliter – fx et implantat med 250 ml eller 400 ml i hvert bryst – ikke alene siger noget om den endelige størrelse. Det afhænger også af kropsfiguren.

Minimale ar

Teknikken, som Pfeiffer Plastikkirurgi benytter, hedder ”Minimal Scar”. Ved Minimal Scar-teknikken nøjes man med at lægge et tre cm snit i brystfolden, hvorigennem implantatet indføres via en tragt. Operationsmetoden kan også ses på hjemmesiden.

Holdbarhed og downtime

På klinikken anvendes udelukkende de bedste typer brystimplantater fra Mentor og Motiva. Et moderne brystimplantat holder op til 15-20 år, og i dag oplever man næsten ingen tilfælde af kapseldannelse. Gør det ondt? Ja, siger Philip, der aldrig lægger skjul på, hvordan det opleves at få en plastikoperation. Men meldingen fra patienterne er dog, at smerten ikke er ubærlig, og for at helingsprocessen foregår bedst muligt, skal armene være i ro i 7-10 dage.


Runde implantater, Mentor høj profil, 250 ml


Motiva, full profil 400 ml

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.