Vælg en side

Byd sommeren, glæden og festen velkommen med NORD sommermarked på Skovriderkroen den 16.-17.-18. juni 2023 inden- og udenfor i den smukke park med udsigt til vandet. Et sandt sommeroverflødighedshorn til voksne, unge og børn. Glæd jer til over 120 stande.

Foodcorner & Outlandish

Sommermarkedets absolutte hjerte er ”Foodcorner” med masser af borde og bænke under åben himmel omgivet af lækre mad- og drinksboder. Det er også her, at der dagligt fra den store åbne scene vil være koncerter og shows med kendte navne fra musikkens og underholdningens verden.
I Foodcorner pynter vi op med en ’himmel’ af paraplyer i smukke sommerfarver.


Børn keder sig ikke

Til de mindste har vi gjort ekstra ud af det med pony-ridning, fiskedam, ballonshow, ansigtsmaling og et stort ”Krea-Børnetelt”, hvor de små med deres forældre kan tegne, male og klistre i børneteltets skønne hyggekroge
og få læst eventyr op.

Sportsteltet til ham

Vi har også fokus på manden, og i sportsteltet findes et spændende univers fyldt med kvalitetsmærker inden for cykling, padelsport og sportstøj. Uden for teltet vil der være masser af aktiviteter.

Se oversigten over vores aktiviteter og boder her

Kunst, østers og champagne

Sommermarkedet har også boder indenfor på 1. sal. Et helt område med spændende udstillere fra kunst-, designverdenen, vine, chokolade, smykker, tøj, skulpturer, keramik, glas og møbeldesign. Det er også her, I støder på sommermarkedets ekstravagante østersbar. Skyl de salte delikatesser ned med champagne til verdens bedste park- og havudsigt.

Havetips, shopping og inspiration

Overalt finder I telte fyldt med spændende shopping og inspiration fra kendte brands og små lokale leverandører. Find skønhedsprodukter til spotpris, prøv behandlinger, smag på delikatesser, og fordi det er sommer, få masser af havetips og boliginspiration fra eksperterne.

Se åbningstider og hele programmet her

 

Besøg NORD’s Kultur butikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X