NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Vil du være stærk og veltrænet, når du trækker i badetøjet, så er det nu du skal komme i gang med træningen.

2 Øvelser

Armstrækkere

Læg dig på alle fire. Sug maven ind mod din rygsøjle. Derefter placerer du armene bredt uden for skulderbredde afstand, og holder dit hoved i naturlig forlængelse af din rygsøjle.

Sørg for at din kropsvægt er fremme på armene og ikke på benene.

Så bøjer du ned i armene til din næse rører gulvet og stræk armene igen. Er øvelsen for hård, kan du sætte dig på dine knæ, på et sammenrullet håndklæde.

Squat

Stil dig med bredt mellemrum mellem dine ben og med dine fødder pegende skråt ud til siden. Husk at stå med en god kropsholdning og spænd en smule i din mave. Bøj så ned i knæene.

Kontroller, at dine knæ peger i samme retning som dine fødder, så du ikke vrider i knæene, og stræk så benene til udgangsstillingen igen.

Dag 1
• 10 ben bøjninger
• 10 armstrækninger
• 10 min i alt.

Dag 2
• Pause

Dag 3
• 6 ben bøjninger
• 6 armstrækninger
• Skift hele tiden mellem de to øvelser efter seks gentagelser – i alt 10 minutter.

Dag 4
• Pause

Dag 5
• 50 ben bøjninger
• 30 armstrækninger
• Lav så mange gentagelser i træk, som du kan. Hold pause og fortsæt, lige så snart du kan igen.
• Når du er færdig med ben bøjningerne, går du til armstrækningerne.
• Lav 2-3 sæt.
• Programmet kører over 5 dage og starter derefter forfra

Skal du opnå hurtige resultater, må du gå i gang med det samme og være vedholdende. I løbet af 4-6 uger vil du kunne se resultatet af din indsats.

Gorm vejrtrækning

Besøg NORD’s Sundhedsbutikker her:

Elitesportens  idrætskirurger til dig

Elitesportens idrætskirurger til dig

Adeas Privathospitaler råder over landets fremmeste ekspertteam og nyeste teknologi, når skaderne efter idræt og sport skal behandles. Der findes vel ingen mere motiverende udsigt end Danmarks største fodboldstadium, når man slår øjnene op i opvågningsstuen på Adeas. Ny, eksklusiv privathospital i Parken. Et af topspecialerne er idrætskirurgi. Ført an af et ekspertteam bestående af de to medejere Klaus Bak og Frank Odgaard, samt Morten Wad og Morten Boesen. Alle top­ortopæd-kirurger med mangeårig erfaring og viden inden for avancerede operationer af sportsskader. De to sidstnævnte er endvidere cheflæger for fodbold- og håndboldlandsholdet.

læs mere
Forårsmorgentræning booster kroppens nervesystem

Forårsmorgentræning booster kroppens nervesystem

De gode hormoner, som bliver udskilt under træning, gør dig mentalt mere stærk og klar til at møde dagens udfordringer. Det er faktisk helt naturligt for kroppen at have en høj udskillelse af fx kortisol (stresshormon) om morgenen. Der er så mange ting, der taler for at morgentræne, at det vil være helt tosset ikke at komme i gang, for hvem kunne ikke tænke sig at ramme arbejdsdagen med sprudlende overskud, løftet humør, god samvittighed over veloverstået træning, øget mental kompetence og sundhedsoptimeret kredsløb – for nu at nævne blot en håndfuld af de mange goder, du opnår ved at få rørt dig fra morgenstunden.

læs mere
10 af de vildeste fitness gadgets

10 af de vildeste fitness gadgets

Markedet for fitness gadgets er inde i en vild udvikling. NORD ser på høretelefoner, der stimulerer dine hjernebølger, svømmebriller med display, elektroniske såler, den intelligente blender, men også mere mainstream træningselektronik, der sikrer optimalt træningsudbytte. Nogle ting virker dog mere skøre end nyttige …

læs mere
Kom godt i gang med træningen

Kom godt i gang med træningen

Har du lovet dig selv, at 2021 er året, hvor du skal komme i form, er det store spørgsmål, hvad du skal vælge! Er du til indendørs eller udendørs? Til glad dans eller seriøs styrketræning? Lige meget hvad du vælger – og det kan jo også være en blanding – bør du som begynder generelt træne to-tre gange om ugen i tre kvarter til en time. Du skal være så meget i gang, at du bliver forpustet og sveder en smule, men du skal trods alt stadig kunne snakke uden at få åndenød.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X