Vælg en side

Hvem er vi?

Team af passionerede behandlere
Kort fortalt er vi et team af flere forskellige professionelle og passionerede behandlere, der ud fra forskellige specialkompetencer brænder for én ting: at tilbyde vores klienter smertelindrende, helbredende og velværeskabende behandlinger, der kan bringe kroppen tilbage i balance.

Vi sætter klienten i centrum – til hver en tid
En af de vigtigste kerneværdier for vores forretning er, at vi altid sætter klienten i centrum for alt, hvad vi foretager os. Det betyder, at alle vores behandlinger tager afsæt i den enkelte klients krop, behov, ønsker og ikke mindst fysisk-psykiske tilstand.

Vi er altid lydhør og gør en stor dyd ud af at få afdækket, hvilke kropslige og mentale udfordringer vores klienter står overfor, inden vi påbegynder selve behandlingen.

Identificering af problemstillingen
For at få identificeret problemstillingens årsag og omfang indleder vi altid vores behandlingsforløb med en personlig samtale med klienten, hvor vi samtidig får snakket om behov og ønsker til behandlingen. 

Fokus på kroppen som helhed fremfor symptombehandling
Hos FBS Massage stiller vi os ikke tilfredse med bare at kradse i overfladen på problemerne – tværtimod! Vi går i dybden med vores klienters kropslige udfordringer i forsøget på at komme problemerne til livs én gang for alle.

Blandt vores dygtige behandlere finder du:
Fysiurgiske massører, Zoneterapeuter, Akupunktører, Kropsterapeuter, Cuppingbehandlere, Laserbehandlere, Shockwavebehandlere

Vores mål er din krop i balance

Massage
Behandlinger
Akupunktur
Zoneterapi

Åbningstider

Hellerup
Mandag-torsdag: 9.10-20
Fredag: 9-18
Lørdag: 9-15

Frederiksberg
Mandag-torsdag: 9.10-20
Fredag: 9.10-20
Lørdag: 9.10-15
Søndag: 9.10-15

Følg os

FBS Massage

FBS Massage udvider til Hellerup

FBS Massage udvider til Hellerup

Klinikken blev oprindeligt etableret tilbage i 1992 og har ligget i 30 år på Frederiksberg. Nu udvider vi til Strandvejen 98 i Hellerup. Vi tilbyder massage, akupunktur, cupping og zoneterapi.

error: Indhold er beskyttet.
X