Vælg en side

Træk årene fra din dåbsattest med Alfa Omega Klinikkens unikke signatur-behandlinger samtidig med, at du bevarer et naturligt og harmonisk udtryk.

 Nickolai har fået Profhilo og Mikroneedling med Dermapen4 i ansigtet.

Petit
Til dig der ikke har prøvet kosmetiske behandlinger før. Til dig der ikke vil have injektioner, men gerne vil prøve noget andet.
 Lysbehandling med Kleresca®
 Microneedling med Dermapen4
•  Giver glød og spændstighed
4.500 kr.

Dorte har fået skinbooster behandling med Volite x 2 og Dermapen4 behandling x 2.

Classique
Til dig der vil opnå opstramning, løft og rynkereduktion. Kombination af injektionsbehandlinger og metoder, der tilfører huden fugt og vitaminer.
 Fillers
 Peeling
•  Dermapen4
  Naturligt, harmonisk resultat

9.900 kr.


Sisse har fået Profhilo behandling x 2 ansigt og hals. Kindben, hage og læber med Aliaxin filler.
Botox i bekymringsrynken og pandelinjerne. Skinko E-vitaminbehandling fra Viscoderm x 1.

Deluxe
Til dig der vil have det stærkeste våben mod rynker og løs hud uden kirurgi. Ansigtet har måske ændret form. Fx fra hjerteformet til firkantet.
 Huden er blevet markant løsere i nedre ansigt, på kæbelinjen og ved halsen.
 Avancerede, potente produkter
•  Fillers
 Botox
 PDO-tråde.
 Løft
 Volumen
•  Understøtter slapt væv
15.000 kr.

I den 320 kvadratmeter store skønhedsklinik, Alfa Omega Klinikken, hvor man gerne kalder sig ’hudnørder’, har ekspertteamet samlet 20 års erfaring inden for æstetiske og medicinske behandlinger. Her ’laver man ikke bare læber’, men betragter ansigtet holistisk. Alt dette er nu perfek-tioneret i klinikkens tre nye signatur-behandlinger: Alfa Omega Signatur™. Kosmetiske kombinations-behandlinger til mænd og kvinder fra 35-års alderen, som ønsker sig attraktive resultater uden at miste de mimiske træk eller se overbehandlet ud.

Behandlingerne udføres udelukkende af erfarne kosmetiske sygeplejersker og speciallæger i plastik-kirurgi.   

360 graders syn på krop og skønhed

Klinikkens erfarne sygeplejersker og læger udfører alle kosmetiske behandlinger ud fra et 360 graders syn på krop og skønhed. Grundige forundersøgelser og udelukkende kosmetiske behandlinger, som giver dig et friskere og naturligt udseende.

Alfa Omega Klinikken
Bag Alfa Omega Klinikken står, kosmetisk sygeplejerske cand.scient.san. Mitte Skjold, som har en lang erfaring og viden om kosmetiske behandlinger. Hun står i spidsen for et team bestående af kosmetiske sygeplejersker og læger.

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.