SÅDAN GØR DU
Vend forsigtigt risengrød med yoghurt, vaniljekorn, kanel og flormelis. Del æblet i kvarte, fjern kernehus og skær i tynde både. Riv appelsinen fint over æblebådene og pres saften over. Vend forsigtigt rundt. Fordel ris-desserten i små skåle og anret lidt æblesalsa over. Varm en pande og rist mandelflager gyldne. Drys over ris-desserterne.4 personer
4 pers.
400 g færdig risengrød
100 g græsk yoghurt
Kornene fra 1/2 vaniljestang
1 spsk. kanel
2 spsk. flormelis
Æblesalsa
1 rødt æble
Saft og skræl fra 1/2 appelsin
125 g mandelflager
Camilla Zarah Lawes
Jeg har altid brugt rigtig mange timer i mit køkken på at lave mad og eksperimentere med nye op-skrifter og ideer. Det, jeg brænder allermest for, er mad, som er smukt, smager godt, er enkelt og sundt. Og så har jeg et blødt hjerte for kager og desserter. Mit motto er kvalitet frem for kvantitet.
Besøg NORD’s Gastro butikker her:
Kage med bær
Spis kagen i store stykker med friskpisket flødeskum eller vaniljeis.
Kanelsnurrer med rabarber
Det er rabarbertid. Brug sæsonens rabarberer på disse skønne kanelsnurrer
Kartoffelrösti med salat af ost og grønt i sæson
Kartoflerne er røget lidt i glemmeskuffen. Og der ligger de så, mens vi spiser quinoa, ris og pasta. Befri de 4-5 små rynkede knolde bagest i skuffen. Og berig med rösti.