Vælg en side

De første alderstegn viser sig ved øjnene, og tunge øjenlåg kan gøre selv energibundtet træt at se på. NORDs redaktør fik løftet sine hos en af landets spidskompetencer i øjenlågsoperationer: Center for øjenlågskirurgi.

Man siger jo, at øjnene er sjælens spejl, og jeg vil gerne møde livet med friske øjne. Derfor var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle have en øjenlågsoperation, den dag øjenlågshuden begyndte at blive tung. Valget faldt på Center for Øjenlågskirurgi. De har rigtig mange anbefalinger, og det er øjenkirurg og medindehaver Niels Rath, der med sine mere end 16.000 opera­tioner bag sig, forestår øjenlågsoperationerne.

Beroligende pille

Jeg ankommer til klinikken uden sommerfugle i maven, fordi jeg har fået udleveret en beroligende pille. Niels Rath lægger bedøvelsen, som er en ny type bedøvelse, og han forklarer, at de som en af de få klinikker i Danmark bruger en pH-neutral lokalbedøvelse, som er helt eller næsten helt smerte­fri, i modsætning til konventionel lokalbedøvelse. Jeg mærker intet, og jeg siger til Niels, at eftersom jeg er et kontrolmenneske, så vil jeg gerne vide, hvornår han skærer.

Overstået på et øjeblik

Han smiler og siger, at det er han skam allerede færdig med – han mangler kun at sy!
I alt fik jeg fjernet 8 millimeter på det ene øje og 6 millimeter på det andet, og hele indgrebet tog kun 25 minutter – uden at det gjorde ondt. Hævelsen faldt hurtigt, og efter 14 dage fik jeg fjernet stingene. Det er så flot et arbejde! Øjnene er blevet ’åbnet’ op, så jeg næsten ligner mig selv for 10 år siden.

Øjenlågsoperationer:

  • Tunge øjenlåg
  • Tunge øjenbryn (øjenbrynsløft)
  • Poser under øjnene
  • Hængende øvre øjenlåg

Priser:
Øjenlågsløft af begge sider 9.500 kr. (inkl. forundersøgelse).

Poser under begge øjne 12.500 kr. (inkl. forundersøgelse)

Øvre øjenlågsløft og poser under øjnene 18.500 kr. (inkl. forundersøgelse)
Forundersøgelse koster 400 kr.

Forundersøgelsen er gratis, hvis operationen kan foretages med offentlig støtte, hvilket afgøres når du kommer til forundersøgelsen.

 

 

Fakta

Øjenkirurg Niels Rath har over 16.000 øjenlågs­operationer bag sig og brænder for at hjælpe mennesker med gener som hovedpine, træthed, dårligt udsyn etc., som de tunge øjenlåg ofte medfører.

Han driver klinikkerne Øjenlægerne Glostrup Centrum og Center For Øjenlågskirurgi sammen med øjenlæge, ph.D, Marcus Diamant.

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.