Vælg en side

Intet er så afslappende som et krydstogt. Du pakker ud én gang og oplever uden stress forskellige destinationer. For os tilmed flere kontinenter.

Da vi for 21 år siden første gang sejlede på krydstogt med Silversea Cruises’ Silver Wind, troede vi, det blev vores første og eneste krydstogt. Ikke fordi vi var utilfredse. Tværtimod. Vi var dybt begejstrede, men det var ’lidt’ dyrt, syntes vi. Vi havde startet med toppen af toppen. Det er svært at gå ned i stil. Men da vi kom hjem, begyndte vi at regne på forskellen på en anden luksus rejse og et luksus krydstogt med ALT inklusive. Så fandt vi ud af, at krydstogt faktisk var meget fornuftigt.Og i marts sejlede vi ud fra Fort Lauderdale for at krydse over Atlanten på vores nu 19. krydstogt – alle i stort set samme høje kategori – denne gang med ’Silver Spirit’. En skøn tur mod Lissabon med stop på Bermuda og Azorerne. Vi elsker at krydse Atlanten og have mange dage til søs. Meget afslappende.

Krydstogt NORD Magasinet

Overdådig oplevelse

Lad mig sige det kort: Det er ultimativt noget af det bedste, man kan opleve til søs. Et 5 stjernet skib, der som alle SilverSea skibe har en helt formidabel service. Alt er inkluderet. Og jeg mener alt. De lækreste drinks, vine, champagner og skønneste mad i restauranter, som er en Michelin stjerne værdig. Alt er betalt på forhånd. Du føler dig virkelig som en velkommen gæst, uanset hvor du er på skibet. Fra du går ombord, behandles du som en greve. Når man ikke til daglig har sin egen butler, er det en oplevelse at blive opvartet af vores elegante butler i vores store Grand Suite. Den indeholder opholdsstue, soveværelse, stort walk-in garderobe, stort badeværelse med kar og bruseniche samt gæstetoilet og ubegrænset Wi-Fi i tilgift. Og så har den 2 store private balkoner.

Krydstogt NORD Magasinet

En Michelin stjerne værdig


Skibet har flere restauranter. Udover hoved-restauranten, er der en asiatisk kaldet ’Seishin Restaurant’. ’Le Champagne’ er eneste restaurant til søs fra Relais & Châteaux, en fantastisk ’Stars Supper Club’ med en helt unik stemning, der afsluttes med sang og den italiensk inspirerede ’La Terrazza’, er en oplevelse. Du kan spise ude eller agterdækket. Her serveres hver eftermiddag traditionel Afternoon Tea. Spiser du på ’The Pool Bar & Grill’ kan du nyde en skøn middag – som steges på brandvarme lavesten på bordet. Du spiser udendørs i læ med smuk udsigt over pool dækket. En fantastisk oplevelse.

Krydstogt NORD Magasinet

Du er aldrig langt fra en bar

Der er mange barer på skibet. Det er særlig skønt, da alle dyre drinks er inkluderet i prisen. ’The Bar’ er samlingsstedet om aftenen. Kaptajnens velkomstparty holdes her og ikke i Show Lounge, som på de fleste skibe. Bedste bar er ’Tor’s Observation Library’ med den fantastiske udsigt over skibets stævn. Også ’The Panorama Lounge’ er et yndet sted. Skibet har et flot Fittness Center, og for de Spa interesserede er der et 800 m2 elegant område for alle mulige behandlinger. Der findes også en skønhedssalon, som vist kan forandre enhver kvinde.  2 butikker, som ærligt mest er interessante, hvis man vil købe diamanter og eksklusivt designertøj.

Krydstogt NORD Magasinet

FAKTA: Silver Spirit
Gæster: Max. 540
Besætning: 370
Antal kahytter/suiter: 270
Vi sejlede fra Fort Lauderdale til Lissabon.
Pris for Veranda kahyt: 29.000 kr. pr. person – Cruise only
SilverSea Cruise agent i Danmark: Bella Vista Travel, der ejes af krydstogt-legenden Jesper Boas Smith.
Telefon: 70 236 236 / E-mail: info@bellavista.dk

Besøg NORD’s Kultur butikker her:

Kim Boye: Caminoen har sat mig endnu mere fri

Kim Boye: Caminoen har sat mig endnu mere fri

At gå Caminoen har for mentaltræner Kim Boye været ’som en tur med hunden gange hundrede’. Og særligt én oplevelse på den 900 kilometer lange vandring gjorde hele forskellen. Det var dag 15 på Caminoen, at den høje, stærke mand, som i årevis havde trænet mentalt med almindelige mennesker, sportsstjerner og utilpassede unge til større selvværd, blev ramt af frygt: — Der var 42 kilometer til den næste destination, og jeg havde derfor valgt at tage natten i brug. På et tidspunkt ankom jeg til en kæmpestor skov i bælgravende mørke. Men noget i mig fik mig til at fortsætte, mærke efter og sanse skoven. Efter 2-3 timer slap frygt og angst fuldstændig sit tag i mig. Det var så essentielt, at jeg brød ud i tårer, fordi frygten handlede om oplevelser i min opvækst.

læs mere
Danmark kan også!

Danmark kan også!

Vi leder med lys og lygte efter eksotiske feriedestinationer i udlandet, men du må ikke glemme det lille ordsprog der lyder – ude godt, hjemme bedst. Måske er der noget om snakken. Vi kan skrive side op og side ned om de mange skønne destinationer, der findes verden over. Og det gør der virkelig. Men vi skal heller ikke glemme, at vi selv sidder på en skat af gode og smukke ferieoplevelser.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X