Vælg en side

En skøn sensommerkage, der både er lækker lun og kold.

Kokketid: 12 minutter
Komfurtid: 8 minutter
Bagetid: 25 minutter
Tips: Du kan også servere vaniljeis eller pæresorbet til kagen.

Ingredienser

  • 100 g sukker
  • 100 g smeltet smør
  • 2 æg
  • Saft og skal af 1/2 økologisk citron
  • 130 g hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 50 g kokosmel
  • 3/4 dl økologisk sødmælk
  • Vaniljesyltede pærer
  • 2-3 modne pærer
  • 120 g sukker
  • 3 dl vand
  • 1 vaniljestang

Tilbehør

1 1/2 dl piskefløde, pisket til skum

camilla Lawes

Camilla Zarah Lawes

Jeg har altid brugt rigtig mange timer i mit køkken på at lave mad og eksperimentere med nye op-skrifter og ideer. Det, jeg brænder allermest for, er mad, som er smukt, smager godt, er enkelt og sundt. Og så har jeg et blødt hjerte for kager og desserter. Mit motto er kvalitet frem for kvantitet.

Besøg NORD’s Gastro butikker her:

Sirupskager med glasur og vaniljesmørcreme

Sirupskager med glasur og vaniljesmørcreme

En krydret kage fyldt med alle julens krydderier.
DU SKAL BRUGE: 2 store æg, 100 g sukker, 1 dl sirup, 150 g smeltet smør, 250 g hvedemel, 1 tsk. nelliker, 1 tsk. kanel, 1 tsk. ingefær, 1 dl sirup, 1 tsk. kardemomme, 1 tsk. natron, 2 dl skyr,
SMØRCREME:
200 g usaltet blødt smør, 50 g flormelis, Kornene fra 1/2 vaniljestang
GLASUR:
300 g flormelis, ca. 1/2 dl kogende vand
PYNT:
Guldstøv og tørret hindbær
ENDVIDERE:
6 små rugbrødsforme eller en stor springform på 20 cm

læs mere

error: Indhold er beskyttet.