Vælg en side

En stram og firkantet maskulin form på frisuren med korte sider og længde på toppen var det look, Alexander fik, da han satte sig i frisørstolen hos Oak’s i Hellerup.

Alexander Niclas Lerche har rigtig meget og kraftigt hår, så der er noget at arbejde med for frisør Steven Karms hos Oak’s.Han klipper siderne helt korte og klipper godt ind, så håret bliver tæmmet. Det er vigtigt, at formen bliver maskulin. Først efter at siderne er færdige, ved han med sikkerhed, hvor meget af længden af håret oppe på toppen der skal bevares, for at der kommer balance i frisuren. Derefter bliver der tørret og klippet ind i håret, således at der kommer en lethed over frisuren.

Alexander er her stylet i en Stenströms skjorte til 1.400 kr. fra Stenströms Flagship Store. Han bærer en Moncler dunjakke til 7.200 kr. og Dondup jeans til 2.000 kr. fra Custom House. Bæltet er af mærket Anderson’s til 800 kr. fra Britannia.

Besøg NORD’s Skønhedsbutikker her:

Modellens fleksible frisure

Modellens fleksible frisure

Carl’s Barber Shop tog udgangspunkt i Antons modelarbejde og klippede ham i en fleksibel frisure med masser af mulighed for styling og typeskift.
Når man som Anton lever af sit udseende, så er håret vigtigt. Frisør og
indehaver Jan Lauritsen af Københavns ikoniske og cool frisør­salon for mænd – Carl’s Barber Shop – klippede derfor en frisure med udgangspunkt i to styles. På den måde kan Anton style det på mange forskellige måder og skifte type. Med håret kan han både signalere verdensmand, streetsmart, fashionabel dan-dy­type, og hvad der ellers kræves af ham som model.

læs mere
Moro by Larsen Nordhavn står bag denne lækre make-over

Moro by Larsen Nordhavn står bag denne lækre make-over

Strawberry blonde forever… Moro by Larsen i Nordhavn står bag denne lækre makeover, hvor moderne farveteknikker blev brugt af salonens nye influencer-frisør. Frisøren bag makeoveren, Mia Tatiana Porsborg, der har lavet alt fra edgy fashion-hår til naturlige solkyssede looks med lyse reflekser, bl.a. for nogle af tidens mest toneangivende influencere, havde en klar plan med Olivia Hetmans corona-trætte hår. En blanding af en blid balayage og små fine babylights med et lille moneypiece i front, skulle bløde udgroningen fra lyse striber op og give hud og hår et varmere skær med en strawberry blond glossing.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.