Vælg en side

En stram og firkantet maskulin form på frisuren med korte sider og længde på toppen var det look, Alexander fik, da han satte sig i frisørstolen hos Oak’s i Hellerup.

Alexander Niclas Lerche har rigtig meget og kraftigt hår, så der er noget at arbejde med for frisør Steven Karms hos Oak’s.Han klipper siderne helt korte og klipper godt ind, så håret bliver tæmmet. Det er vigtigt, at formen bliver maskulin. Først efter at siderne er færdige, ved han med sikkerhed, hvor meget af længden af håret oppe på toppen der skal bevares, for at der kommer balance i frisuren. Derefter bliver der tørret og klippet ind i håret, således at der kommer en lethed over frisuren.

Alexander er her stylet i en Stenströms skjorte til 1.400 kr. fra Stenströms Flagship Store. Han bærer en Moncler dunjakke til 7.200 kr. og Dondup jeans til 2.000 kr. fra Custom House. Bæltet er af mærket Anderson’s til 800 kr. fra Britannia.

Besøg NORD’s Skønhedsbutikker her:

Holdbar makeover med attitude

Holdbar makeover med attitude

Hår der holder, er Soul of Hair’s mærkesag. Også for model Annemette som fik ny frisure, der signalerer masser af attitude, og også ser godt ud om to måneder.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X