Camilla Lawes
Camilla Lawes er madskribent, anmelder, foodstylist og forfatter til 3 bøger: Mad til mange, Boost din sundhed og Kagetid.
Nordmagasinets faste kageopskrift dame
Desuden er Camilla vores faste kageopskrift dame i NORD-Magasinet. Det er blevet til en del lækre kager igennem årene. Se dem herunder.
Kvalitet frem for kvantitet
Camilla har altid brugt rigtig mange timer i sit køkken, hvor hun har lavet mad og eksperimenteret med nye opskrifter og ideer. Det hun brænder allermest for er mad, som er smukt, smager godt og er enkelt og sundt. Desuden har Camilla et blødt hjerte for kager og desserter. Mottoet lyder “kvalitet frem for kvantitet”.
I sit job som madskribent, er det blevet til mange opskrifter gennem tiden som fast madskribent på FEMINA, MAD, UGEBLADET SØNDAG, IN, ISABELLAS og MOVE.
Masterchef
I 2016 blev Camilla spurgt om hun ville deltage i MASTERCHEF på tv 3, og det blev et højt og rungende ja fra hende. På hendes blog kan du se nogle af de lækre opskrifter som hun gik og øvede sig på før og under optagelserne.
Book Camilla til din fest
Sammen med samarbejdspartner og kok Rasmus Kjær kan Camilla hyres til lige præcis den middag/fest du går og drømmer om. De kommer med hele deres hold af kokke og tjenere – store som små arrangementer, hvor de vil forkæle gæsterne ud over det sædvanlige.
Besøg hendes inspirerende blog med gode opskrifter og tips til lækker mad.
Madskribent
Anmelder
Foodstylist
Kontakt
Mine services
Blog
Foodstyling
Kogebøger
Boost din sundhed (guide til slank, stærk og sund krop)
Madopskrifter
Catering
Kageopskrifter
Cheesecake med lime, marengs og tørret hindbær
Blend digestivekiks helt fint, tilsæt smør, og kør godt igennem. Tryk kiksemassen ud i en smurt springform på 20 cm i diameteren. Stil bunden på køl, mens du tilbereder fyldet.
Pisk æggeblommer med sukker til det er hvidt, rør Philadelphia i til en cremet masse. Tilsæt fintrevet limeskal.
Bananbrød med kokos
Er der en rest, så skær det i tykke skiver og rist og spis til morgenmad med syltetøj eller peanutbutter. Ingredienser: 3 hele æg, 100 g farin, 125 g smeltet smør, 4 modne bananer, 125 g hvedemel, 100 g kokosmel, 1 tsk. bagepulver, kornene fra en stang vanilje, drys, kokosflager
Krydret chokoladekage med marcipan og mandler
Den hvide chokolade flyder ikke ud i dejen, men ligger som små smeltede klumper inde i kagen. Smager dejligt.