Vælg en side

Camilla Lawes

Camilla Lawes er madskribent, anmelder, foodstylist og forfatter til 3 bøger: Mad til mange, Boost din sundhed og Kagetid.

Nordmagasinets faste kageopskrift dame
Desuden er Camilla vores faste kageopskrift dame i NORD-Magasinet. Det er blevet til en del lækre kager igennem årene. Se dem herunder.

Kvalitet frem for kvantitet
Camilla har altid brugt rigtig mange timer i sit køkken, hvor hun har lavet mad og eksperimenteret med nye opskrifter og ideer. Det hun brænder allermest for er mad, som er smukt, smager godt og er enkelt og sundt. Desuden har Camilla et blødt hjerte for kager og desserter. Mottoet lyder “kvalitet frem for kvantitet”.

I sit job som madskribent, er det blevet til mange opskrifter gennem tiden som fast madskribent på FEMINA, MAD, UGEBLADET SØNDAG, IN, ISABELLAS og MOVE.

Masterchef
I 2016 blev Camilla spurgt om hun ville deltage i MASTERCHEF på tv 3, og det blev et højt og rungende ja fra hende. På hendes blog kan du se nogle af de lækre opskrifter som hun gik og øvede sig på før og under optagelserne.

Book Camilla til din fest
Sammen med samarbejdspartner og kok Rasmus Kjær kan Camilla hyres til lige præcis den middag/fest du går og drømmer om. De kommer med hele deres hold af kokke og tjenere – store som små arrangementer, hvor de vil forkæle gæsterne ud over det sædvanlige.

Besøg hendes inspirerende blog med gode opskrifter og tips til lækker mad.

Madskribent
Anmelder
Foodstylist

Nem tærte med sommerbær og is

Nem tærte med sommerbær og is

Denne tærte er utrolig let at tilberede, da bunden ikke skal bages først. Brug lige de sommerbær, du har lyst til. Server tærten lun med creme fraiche, flødeskum eller som mig - med en god vaniljeis. BUND:150 g koldt smør200 g hvedemel1/2 dl flormelis 1 æg1/2 spsk....

læs mere
Æblekage med tranebær & stjerneanis

Æblekage med tranebær & stjerneanis

Der er intet bedre end duften af nybagt kage. Sæt kagen i ovnen lige før dine gæster kommer og servér den lun med kold vaniljeskyr. Du skal bruge: 3 æg, 50 g tranebær, 140 g rørsukker, 140 g smeltet smør, 150 g hvedemel, 1 tsk. bagepulver, 4 æbler, 1 spsk. kanel, 2 tsk. knust stjerneanis, 6 spsk. rørsukker, Smør til formen. Vaniljeskyr: Pisk æg med sukker. Tilsæt smør, hvedemel og bagepulver. Skyl æblerne, skær 1 af æblerne i fine terninger, og de andre i tynde både. Vend æbleterninger og tranebær i dejen, og kom den i en smurt springform på 20 cm. Læg æblebådene i cirkler oven på dejen. Bland kanel, stjerneanis og rørsukker sammen og drys over kagen. Bag kagen i 35 min ved 180 grader, servér gerne lun med kold vaniljeskyr.

læs mere
error: Indhold er beskyttet.