I Sushi Lovers hyggelige restaurant på Ordrupvej i Charlottenlund får du high-end sushi fuld af smag og kreativitet, lavet med hjertet.
Elsker I at lade jer forføre?
Prøv vores gourmet sushimenuer, og lad jer forkæle med det bedste og nyeste fra køkkenet. Med en Full Tasting menu, kommer I omkring det bedste i vores repertoire, og I vælger selv hvilken luksusgrad. Fra 265 kr. pr person.
Eksempel på en Full Tasting Menu.
Hos Sushi Lovers er smagen og præsentationen af maden altid i højsædet, og vores sushi er gennemtænkt og velsmagende og sammensat af de bedste råvarer. Vores mål er at give dig en madoplevelse ud over det sædvanlige – hver gang. Menuerne vil skifte med årstiderne, så I kan roligt komme igen, og igen…. og igen. Du kan også bestille de mest populære af vores sushi-menuer online som takeaway.
I den hyggelige restaurant er der plads til 60 gæster.
Der er altid god energi i restauranten på Ordrupvej.
Find os på Ordrupvej i Charlottenlund
Besøg NORDs gastro butikker her:
Camilla Lawes – Lækker hvid chokoladekage
Den hvide chokolade flyder ikke ud i dejen, men ligger som små smeltede klumper inde i kagen. Smager dejligt. Tilberedningstid: 10 min. Ovntid: 25 min. Portion: 20 små stykker. Du skal bruge: • 130 g smeltet smør • 150 g rørsukker • 2 æg • Fintrevet skal fra en økologisk citron • 200 g hvedemel • 1/2 tsk. bagepulver • Kornene fra en god vaniljestang • 125 g hvid chokolade. Pynt: • 15 g finthakkede pistacienødder • 25 g afskallede hasselnøddekerner. Smelt smørret og stil det til side. Pisk æg og sukker lyst og luftigt, og rør smørret i sammen med citronskal. Bland mel, bagepulver og vanilje sammen, og rør det i æggemassen. Hak chokoladen og vend i dejen. Hæld dejen i en ca. 15 x 20 cm lille bradepande foret med bagepapir. Bag kagen i en forvarmet ovn ved 175 g i 25 minutter. Drys den færdige kage med de to slags nødder.
Marokkansk appelsinkage
Fantastisk skøn kage, der smager af appelsin, mandler og kokos. Kokketid: 15 min. Komfurtid: 2 timer. Bagetid: 45 min. Du skal bruge: 3 økologiske appelsiner, 400 g mandler, blendet til mel, 60 g kokosmel, 200 g flormelis, 2 tsk. bagepulver, 3 æg, Appelsinsirup, 2 hele appelsiner, 80 g sukker, Pynt. Ristede kokosflager: • Skyl og kog de hele appelsiner i vand i 2 timer. Afkøl helt. • Flæk dem og fjern kerner, blend dem til en fin pure. • Tænd ovnen på 180 grader. • Bland mandelmel med kokosmel, flormelis og bagepulver og vend det i appelsinpuréen. Rør æggene i et af gangen. • Hæld dejen i en smurt randspringform (24 cm). • Bag kagen ca. i 45 minutter.
Frokost på Hotel d’Angleterre
Men, hvad man måske ikke lige tænker over, at i disse ikoniske rammer, er det muligt at få en lækker frokost i Michelin-restauranten Marchal til ganske fair priser.