Vælg en side

Vi kan ikke komme uden om rynker, men vi kan styre dem, så rynkerne synes smukke og milde, og stadig fortæller en historie om, hvem vi er. Få den ultimative rynkebehandlingsguide fra de kosmetiske specialister i Alfa Omega Klinikken.

Rynker er en del af hudens naturlige aldring. Jo ældre man bliver, des tyndere bliver huden, og den mister nogle af sine elastiske egenskaber. På hudoverfladen ses det som fine eller mere grove rynker. Hos de fleste mennesker kommer de første rynker fra midten af 20’erne. Især hvor ansigtsmimikken bruges meget. Hver gang du kniber øjnene sammen, rynker panden eller smiler, dannes der små folder i huden omkring de ansigtsmuskler, der er involveret i bevægelsen.

Det er vigtigt at beskytte huden imod solens skadelige stråler ved altid at bruge en god solbeskyttende creme med høj faktor. SPF 30 eller derover. Hver dag året rundt. Visse videnskabelige studier viser, at daglig brug af solcreme – udover at forhindre nye rynker – også kan fjerne solskader og rynker, der allerede er opstået! Når rynkerne har sat sig, findes der heldigvis forskellige behandlinger, som kan bedre eller afhjælpe rynkerne.

Først en grundig hudanalyse

Alle kosmetiske behandlinger bør altid udføres på baggrund af en grundig hudanalyse. Da NORD er på besøg i den 320 kvadratmeter store herskabelige skønhedsklinik midt i København, taler vi med indehaver og kosmetisk sygeplejerske Mitte Skjold om vigtigheden af hudanalysen. Den inkluderer fotografering af ansigtet, en maskinel hudanalyse og spørgeskema med oplysninger om sygdomme m.m. På baggrund af dette lægges den mest optimale behandlingsplan.

Alfa Omega Klinikkens signaturbehandlinger er nogle af klinikkens mest populære.

Mange vælger en af klinikkens signaturbehandlinger: Alfa Omega Signature™. Kosmetiske kombinationsbehandlinger til både mænd og kvinder fra 35-års alderen, som ønsker sig attraktive resultater uden at miste de mimiske træk eller se overbehandlet ud. Men en enkeltstående behandling er selvfølgelig også muligt. Fælles for de fleste behandlinger er, at klinikken overholder de 48 timers lovpligtige betænkningstid fra man er blevet orienteret om behandlingen, til man kan få den.

Hvordan ser dine rynker ud?

Se hvilken behandling, der egner sig til dine rynker:

Bekymringsrynken
Botox (Botulinum toksin)
Et muskelafslappende medicinsk præparat, som injiceret med stor præcision i små doser får de ønskede muskler til at slappe af, så rynkerne udglattes

 

Pandelinjer
Viscoderm Hydrobooster
Et injicertbart hyaluronsyreprodukt som forbedrer og udglatter fine linjer og rynker. Hydrobooster indeholder en stabiliseret hyaluronsyre, der igangsætter en biologisk proces med hydrering og vævsstrukturering, der fører til opstramning af de mest overfladiske rynker på en naturlig måde.

 

Kragetæer
Dermapen 4
Den nyeste form for micro-needling på markedet. Med micro-needling laves der med små sterile nåle mikroskopiske kanaler i huden, hvor der smøres potente antioxidanter i, som derved stimulerer til ny produktion af kollagen og reduktion af fine linjer og udglatning af ujævnheder.

 

Alfa Omega Klinikken
Indehaver kosmetisk sygeplejerske og cand.scient.san. Mitte Skjold, som har en lang erfaring og viden om kosmetiske behandlinger, står i spidsen for et team bestående af kosmetiske sygeplejersker og læger.

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.