Vælg en side

At have et smukt og velfungerende hjem er vigtigt for livskvaliteten. Møbelpolstreren Heider & Raagaard er klar til sæsonens nyeste makeovers og designs.

Se godt på den hvide sofa. Den ser spritny ud i tidens rigtige retro-look. Men det er en brugt sofa, som er blevet ompolstret af Heider & Raagaard på Fredensvej. Møbel­polstreren som de seneste år har gjort det muligt at få en lokal ’makeover’ af de gamle møbler, hvor resultatet ofte er langt mere originalt og personligt, end hvis man køber nyt. Stoffet er “Hallingdal” fra Kvadrat. En klassiker inden for møbeltekstil designet af Nanna Ditzel.
Boucle til puder, sofa og lænestol
Sofaen kunne også have været i boucle. Lækker, vamset lammeskind, som Anja Heider blandt andet har brugt til puderne, som også vises her, og som sagtens kan bruges til sofaen eller lænestolen.
– Vores erhverv er ikke en fabrik med samlebånds­arbejde, men vi tager udgangspunkt i de enkle kunders behov og ønsker, lytter og rådgiver i forhold til kundernes ideer og det eller de møbler, det drejer sig om, siger Anja, der spår boucle en stor sæson.

Anja Heider har en baggrund inden for design og er en dygtig møbelpolstrer. Boucle er tidens nye tekstil til møblerne. Bliv inspireret i Møbelpolstrerens store tekstil-bibliotek.

Skøn retro-sofa der har fået nyt liv.

Bliv inspireret af stofbiblioteket

Møbelpolstreren, der udover Anja også har svenden Kim og lærlingen Fia med på holdet, skræddersyr altid individuelle løsninger og dermed også en pris.
– Ikke to sofaer er ens, fordi de ikke er lavet ens, eller fordi de ikke er lige slidte. Stof eller læderpriser varierer derfor efter hvad man ønsker.
Den kvindelige laugmester er også kendt for at sætte en ære i at forhandle kvalitetsstoffer med lækre designs og holdbarhed. For Anja hænger det traditionelle håndværk, æstetik og design fuldstændig
sammen, og hun bruger også sin designuddannelse, når hun rådgiver om tekstiler.
Et tekstiludvalg, man her kalder for ’stofbiblioteket’, fordi det er så stort. Det tæller navne som bl.a. Kvadrat, Romo, Jane Churchill, GP & Baker, Manuel Canovas, Mulberry, Sahco, Nobilis, Osborne&Little, Houles og Sanderson m.fl., og det opdateres løbende for at følge med i de nyeste møbel- og indretningstrends.

Besøg NORDs bolig butikker her:

Familievirksomhed går  mod elektronikgiganter med nyt genbrugskoncept

Familievirksomhed går mod elektronikgiganter med nyt genbrugskoncept

De brugte støvsugere skal med tiden blive en tiltagende større del af forretningen. De har nemlig noget, der ikke kan genskabes på nye maskiner i dag. Siden 2017 har motoreffekten på nye støvsugere ikke måttet overstige 900 Watt grundet et EU-direktiv med formålet at nedsætte energiforbruget. Men med færre Watt kommer også en dårligere sugeevne – og det har givet en stor efterspørgsel på de ældre maskiner de senere år, forklarer Nicole Kiel Broch:

læs mere
Inspiration til haven

Inspiration til haven

Naturens farver og bæredygtig indretning er den helt store trend til haven og terrassen. Om du er minimalist med grønne fingre eller vild naturelsker, så rummer haven et utal af muligheder lige fra kreativitet og udfoldelse til fuldstændig afslapning.Naturens farver og bæredygtig indretning er den helt store trend til haven og terrassen.

læs mere
Skabt af drømme, formet af eksperter

Skabt af drømme, formet af eksperter

Forvandlingen tager sin begyndelse her hos Berle Pool + Spa i Søborg, hvor jeg har taget turen ud for at tale med Jeanette Klingenberg, design- og salgschef. Formålet er at opnå en grundlæggende forståelse af den enestående kunderejse, der definerer Berles engagement i at levere skræddersyede totale haveløsninger, som giver rum til selvforkælelse og socialt samvær.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.