Vælg en side

Denne tærte er utrolig let at tilberede, da bunden ikke skal bages først.

Brug lige de sommerbær, du har lyst til. Server tærten lun med creme fraiche, flødeskum eller som mig – med en god vaniljeis.

BUND:
150 g koldt smør
200 g hvedemel
1/2 dl flormelis
1 æg
1/2 spsk. koldt vand

FYLD:
3 æg
3 dl. græsk yoghurt
2 dl sukker
100 g marcipan I små stykker
125 g hindbær
30 g mandler, hakkede

Skær smør i små terninger og gnid sammen med mel og flormelis. Tilsæt æg og vand og saml dejen. Pak dejen i film og stil i køleskabet i 30 minutter. Rul dejen ud og fordel i en smurt form 15 cm x 30 cm eller en rund på 22 cm i diameteren. Pisk ingredienserne til fyldet sammen og hæld over bunden. Fordel bær og mandelmassen på fyldet. Bag tærten i 40 minutter ved 185 grader.

Opskrift: Kokos-chai kugler

Opskrift: Kokos-chai kugler

Lækre romkugler med tranebær, mandler, kokos og dadler. Blend ingredienserne til en ensartet masse, tril kugler, og køl dem. Overtræk med smeltet mørk chokolade og drys med matcha. Perfekt til 12 personer på kun 20 minutter plus hviletid. Klar til servering efter afkøling.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.