Vælg en side

Kinder og hageparti har fået ekstra fylde og markering med Restylane, der giver et umiddelbart løft. Desuden er læberne blevet mere symmetriske med en anelse filler.

 

Her er der lagt Restylane Skinboosters i kinderne, mens furerne ved mundvigene har fået et fillerløft, der samlet giver den eftertragtede feminine v-shape.

 

Moden svinger i den kosmetiske verden lige som i modebranchen. Trenden lige nu er en flot markeret kæbelinje og et harmonisk, defineret hageparti. Her får du vores guide til det magiske løft, der kan klares med et prik i frokostpausen.

 

Er du træt af hamsterkinder, en vigende hage og marionetlinjerne, der får mundvigene til at hænge, så du ser træt og sur ud? Så glæd dig over, at en dygtig Restylane-behandler kan genoprette din naturlige skønhed på næsten ingen tid. Uanset om drømmen er modellækre kindben, et hjerte-formet ansigt, hvor hagen er smal og spidser lidt til, eller de hængende træk omkring munden trænger til et løft, er der hjælp at hente med den krystalklare Restylanegel.

– Restylane er en blød, formbar filler, som består af krydsbundet hyaluronsyre. Det findes naturligt i huden i forvejen og integreres naturligt i vævet, så man ikke mærker den. Filleren giver et umiddelbart løft, hvor huden får fylde, og rynkerne løftes op i hudniveau, forklarer Helle Stender Roeder, Nordisk Business Development Manager hos Galderma Nordic, som producerer de anerkendte Restylanefillers og også forhandler toxinet Azzalure (botox).

 

UNGDOM PÅ SPRØJTE

Men fillers er ikke bare fillers. Der er forskel på, om en Restylane-filler skal give volumen eller løfte, men stort set alle områder kan behandles med Restylane. Alt fra kinder, kindben og kæbelinje, til hage, hals og hænder kan få et foryngende touch. – Lige nu er trenden inden for kosmetiske behandlinger at erstatte den tabte volumen på hagen, kinderne og kæbelinjen. Og det gælder både kvinder og mænd, fortæller Helle Stender Roeder. Men det er også altid populært med fillers i de trætte folder omkring mundvigene. Alt sammen er behandlinger, der kan klares i frokost-pausen.

 

FARVEL TIL MARIONETLINJERNE

Linjerne fra næsefløje til mundvigene kaldes nasolabiale furer. Sammen med smilerynkerne ved munden og ud på kinderne kaldes de også marionet-linjer. De opstår med alderen, eller når kinderne begynder at hænge lidt, og kan give et kreppet og trist look, så du ser sur ud – uden at være det. Her kan en Restylane-filler reducere dybden af linjerne og gøre dem mindre synlige. Fordybningerne fra næse til mund mindskes, og der skabes en blødere overgang fra kinden og ind mod næsen. På den måde bliver det trætte look løftet med et frisk filler-pust, så ansigtet virker mere åbent, og du ser yngre ud. Og meget gladere.

 

SKARPERE KÆBELINJE UDEN KIRURGI

Det er ikke altid nødvendigt at lægge sig under kniven for at rette op på den slappe kæbelinje. Er ansigtshuden generelt i god form kan huden glattes og løftes ved hjælp af en Restylane-filler. Her får tyngdekraften modspil, så du opnår en mere de-fineret kæbelinje og flottere profil. I nogle tilfælde giver det et fint resultat at bygge hudens volumen op igen med lidt fylde ved kindbenene. Det kan samtidig mindske begyndende hamsterposer ved kæbelinjen og dermed give et løft til hele ansigtet. Savner du kun en lidt tydeligere kæbelinje, kan der også bare lægges lidt volumen ind i området, så den står tydeligere frem.

 

HAGEN – GENVEJEN TIL FLOT PROFIL

Størrelsen på din hage kan betyde rigtigt meget for proportionerne i dit ansigt. Drømmer du om en skarpere profil, hvor ansigtet ser slankere ud, er Restylane-filler i hagen måske noget for dig. Filleren kan også bruges til at reducere en hagekløft, som hos nogle kvinder kan give et lidt maskulint udtryk. Og så kan filler i hagen også få en eventuelt dobbelthage til at syne mindre og samtidig definere kæbelinjen.

 

Restylane er verdens første hyaluronsyrefiller, udviklet og produceret i Sverige. Det har været på markedet siden 1996 og er stadig det mest anvendte produkt. Restylane er specielt udviklet til at gendanne volumen og opstramme ansigtets form og kontur. Effekten af Restylane ses straks efter behandlingen og kan holde i op til 24 måneder, afhængig af behandlings-området. Restylane giver et sikkert og pålideligt resultat og et naturligt og elegant look.

Her anbefales disse 6 klinikker, som bruger Restylane og Azzalure til deres behandlinger. Book din næste tid her, og du er i sikre hænder.


error: Indhold er beskyttet.