Filosofien bag Simply og mantraet “keep it simply” handler om at finde den bedste smag i de naturlige råvarer og skære alt det unødvendige væk. Men chokoladeeventyret handler om meget mere end blot smag.
Der findes nok ikke noget mere enkelt end at snuppe en Simply, når du står ved kassen i Magasin eller 7-Eleven. Fx best-selleren Dark Marci med marcipan eller proteinbaren Rich Arnold med karamel og peanuts. Begge overtrukket med et tykt lag af den bedste mørke chokolade fra Elfenbenskysten. Historien bag er dog langt fra enkelt.
Designchokolade med eksperimenterende smage
For mere end ti år siden blev Simply opfundet på Magasins chokoladefabrik. Tanken var at skabe et chokoladebrand til unge mennesker, som udelukkende skulle bruge naturlige råvarer fri for kunstige aromaer og sødestoffer. Navnene på chokoladerne var ”skøre” og ”skæve” og med en designæstetik, der har gjort Simply til modebranchens foretrukne chokoladeleverandør.
Chokoladefabrikken laver også proteinbarer
I dag føres eventyret videre som en agil og ung virksomhed i Kastrup. Her er ingen begrænsninger, når nye smage udvikles i den efterhånden store Simply-familie, som i øjeblikket tæller 9 chokolade-barer, 11 chokoladebites og 3 proteinbarer – og der skulle efter sigende være flere nye proteinbarer på vej.
Smag på Simply med årets julekalender, som du nu får med rabat.
Giver tilbage til verden
Lige fra begyndelsen har Simply sat fokus på bæredygtighed og retfærdighed i deres produktion. Kakaobønnerne kommer fra småfarme i Elfenbens-kysten, hvor Simply gennem Cocoa Horizons Foundation betaler ekstra for at sikre, at farmerne og deres familier har gode levevilkår. Det betyder, at hver gang du tager en bid af Minty Cindys vanedannende sammensætning af mint, matcha, crisp og premium mørk chokolade, er du med til at sikre, at kakaofarmerne får en god løn, deres børn kommer i skole og børnearbejde undgås.
Simply er både chokoladebarer og proteinbarer.
Chokoladebid fra øverste hylde
Simply er også involveret i et drivhusprojekt i Afrika, hvor lokale kvinder dyrker grøntsager, hvilket har forbedret sundheden og økonomien i landsbyerne. Chokoladen selv er af højeste kvalitet, og hver bar er lavet med stor omhu. Kakaobønnerne tørres i den vestafrikanske sol og forarbejdes i Holland, inden de store chokoladeblokke sendes til Danmark, hvor Simplys chocolatier skaber de tidløse og innovative varianter.
Chokolade-julekalender med 30 låger
Køb årets julekalender fra Simply med 15% rabat. Skriv koden ”NORD15”, når du bestiller i webshop. Tilbuddet gælder til og med den 28. november 2024.
Besøg NORD’s Gastro butikker her:
Camilla Lawes’ Honninghjerter
Til jul elsker jeg at bage småkager, en af mine favorit småkager er disse krydrede julehjerter. Ca. 40 stk. Honninghjerter: 150 g farin, 150 g fast honning, 125 g smør, 2 æg, 1 appelsin, 500 g hvedemel, 1 tsk. hjortetaksalt, 1 tsk. kanel, 1 tsk. ingefær, 1 tsk. nelliker, 1 tsk. allehånde. Glasur: 250 g flormelis, 1/2 æggehvide, 1 tsk. glukose. Fremgangsmåde: Smelt farin, honning og smør i en lille gryde. Afkøl til stuetemperatur. Pisk æg i massen et af gangen. Riv appelsinen fint og vend i dejen, sammen med mel og alle krydderierne. Ælt dejen godt sammen, juster med lidt mel hvis dejen er for klistret. Rul dejen ud mellem 2 stykker bagepapir i 1 cm tykkelse og læg i køleskabet i 1 time, udstik til hjerter. Fordel på en bageplade med bagepapir og bag ved 175 grader i 10-12 minutter. Afkøl på en rist
Camilla Lawes – Chokoladekage med lys chokocreme og jordbær
Bunde: Pisk smør og sukker sammen, tilsæt æggene ét af gangen. Sigt mel, bagepulver og natron sammen og vend i æggemassen. Hak chokoladen fint og vend i sammen med marmelade. Rør kærnemælk i til en ensartet dej.
Camilla Lawes – Jordbærkager med tecreme
Den lækre knasende bund, fyldt med den vidunderlige chokoladecreme med te smager fantastisk. En god variant til den klassiske jordbærkage. Kagen kan også tilberedes med brombær, blåbær eller hindbær.