Vælg en side

Hundesprog har hjulpet titusindvis af hunde af med aggression, alene-hjemmeproblemer, gøen, bange for fyrværkeri og mange andre adfærdsproblemer.

Hundeekspert, hundepsykolog, adfærdscoach og clairvoyant. Karina Rasmussen har mange evner og over 12.000 hunde i bagagen, som hun har hjulpet til et bedre liv med sine efterspurgte privatkonsultationer i Danmark og resten af verden. Det kan være alt fra den halvstore hvalp, der er ved at drive alle til vanvid med sit hjerteskærende hyleri, når den er alene hjemme, til enhver anden type uhensigtsmæssig adfærd. Karina arbejder altid med årsagen til problemet og ikke kun symptomet uanset race og alder.

Kommer hjem til jer

Én konsultation er nok, fordi Karina sætter alle sine evner og kompetencer i sving, når hun skal læse en hund og dens familie. På stedet udarbejder hun en handleplan, råd og øvelser, som hun følger op på 14 dage efter, og indtil problemet er løst. En konsultation betyder også, at man altid har en livline til Karina og kan kontakte hende for råd og vejledning resten af hund og ejers levetid.

Bider hunden? Stresser eller mistrives den på anden vis?
Kontakt Karina Rasmussen for et uforpligtende tilbud.
Hundesprog.dk

Besøg NORDs kæledyr butikker her:

MARLEY SØGER EN NY KÆRLIG FAMILIE

MARLEY SØGER EN NY KÆRLIG FAMILIE

Marley er verdens bedste, sødeste og kærligste dreng … når man kan tilbyde ham rammer, der imødekommer hans behov til punkt og prikke. Der var lagt op til det helt store eventyr med et aktivt og oplevelsesrigt liv i landlige omgivelser, hvor Marley lige præcis var den brik i puslespillet, der manglede.

læs mere
Kender du ”hot spot?”

Kender du ”hot spot?”

Skovshoved Dyreklinik. Vores engagerede og passionerede dyrelæger og veterinærsygeplejesker sørger for, at dit kæledyr får den bedst tænkelige behandling, hvor dyrets velfærd altid er i fokus. Vi har specialiseret os inden for ortopædi og modtager henvisninger fra andre klinikker med dyr, der kræver behandling for ortopædiske og neurokirurgiske lidelser, fx frakturer, korsbåndsskader og diskusprolapser. Uanset hvilken behandling, dit kæledyr kræver, har vi altid fokus på, at du får den nødvendige information om dyrets sygdom og det videre behandlingsforløb.

læs mere
Savner du kærlighed og træning?

Savner du kærlighed og træning?

Så er Brotus’ boblende hjerte til dig eller jer, der drømmer om den mest kærlige snude – klar på at lære nyt. Med sin blanding af Siberian Husky og Golden Retriever er 2-årige Brotus en skøn kombination af stærke jagtinstinkter og tryghedssøgende familiehund.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.