SÅDAN GØR DU
Vend forsigtigt risengrød med yoghurt, vaniljekorn, kanel og flormelis. Del æblet i kvarte, fjern kernehus og skær i tynde både. Riv appelsinen fint over æblebådene og pres saften over. Vend forsigtigt rundt. Fordel ris-desserten i små skåle og anret lidt æblesalsa over. Varm en pande og rist mandelflager gyldne. Drys over ris-desserterne.4 personer
4 pers.
400 g færdig risengrød
100 g græsk yoghurt
Kornene fra 1/2 vaniljestang
1 spsk. kanel
2 spsk. flormelis
Æblesalsa
1 rødt æble
Saft og skræl fra 1/2 appelsin
125 g mandelflager
Camilla Zarah Lawes
Jeg har altid brugt rigtig mange timer i mit køkken på at lave mad og eksperimentere med nye op-skrifter og ideer. Det, jeg brænder allermest for, er mad, som er smukt, smager godt, er enkelt og sundt. Og så har jeg et blødt hjerte for kager og desserter. Mit motto er kvalitet frem for kvantitet.
Besøg NORD’s Gastro butikker her:
Opskrift: Tarte tatin med ananas
Min absolutte favoritdessert, her er det en variation med ananas. Nyd den lun som den er, eller med flødeskum eller vaniljeis.
Opskrift: Brownie og jordbær
En klassisk dessert, der har fået et lille tvist af stjerneanis. Pærerne kan tilberedes flere dage før og opbevares i køleskabet i lagen.
Hindbærmuffin
En klassisk dessert, der har fået et lille tvist af stjerneanis. Pærerne kan tilberedes flere dage før og opbevares i køleskabet i lagen.