Vælg en side

Pas Normal Studios, som skaber cykeltøj i høj teknisk kvalitet og med skarp æstetik, åbner ambitiøst hovedkvarter, hvor du også kan shoppe i brandets første danske flagship store og tage på café.

Det har taget et år at færdiggøre Pas Normal Studios ambitiøse hoved kvarter i Nordhavns nye sprudlende og bæredygtige bydel. En 1200 kva-dratmeter stor bygning, som dels tjener som cykeltøjsbrandets hovedkvarter for omkring 45 ansatte, og som flagship store for den voksende kundekreds. Ambitionen har været at skabe en moderne, aktiv og inkluderende livsstilsarbejds-plads med træningsfaciliteter – cykling, løb, crossfit – og testmuligheder af nyt tøjdesign, i kombination med forretning, der har front ud mod Århusgade, samt en cafe.


Highend-samarbejdspartnere

Projektet er blevet til i samarbejde med OEO Studio, som har stået for designet. Velux har sørget for at installere de mest klimavenlige ovenlysvinduer. Flere andre, bl.a. Wahoo Fitness, Kvadrat, HAY og Reform Kitchen, har været inde over sammen med det globale cykeltøjsbrand. Coffee Collective vil være at finde i den 140 kvadratmeter store cafe, hvor du også kan sidde udenfor og nyde kaffen omgivet af den særlige Nordhavn-stemning.

 

Besøg NORDs butikker her:

Hot yoga studio kommer til Nordhavn

Hot yoga studio kommer til Nordhavn

Dóttir HotYoga står for den ultimative velværeoplevelse ved havnefronten. Udvider med endnu et studio i Nordhavn med mange typer af yogahold og dygtige undervisere fra hele verden.

Gå på vinbar i købmandsbutikken

Gå på vinbar i købmandsbutikken

Familien af urbane livsnydersteder – Bibendum, Falernum, Paté Paté, Wahka og Husted Vin – bliver beriget med nyt originalt koncept: En ’købmand,’ hvor du kan slå dig ned med din kaffe eller to-go, blive mæt i italienske delikatesser og nyde god vin.


error: Indhold er beskyttet.