Vælg en side

Moro betyder at more sig og have det sjovt. Og sandt er det, at der hersker en munter og uformel stemning i de newyorker-lækre lokaler i Nordhavn, hvor den erfarne frisørfamilie hos MORO BY LARSEN leverer et knivskarpt koncept.
Og altid med et smil på læben.

Det er ikke en hvilken som helst familie, der nu har forenet kræfterne i drømmesalonen i den pulserende Nordhavn-bydel. De to generationer, der står bag Moro by Larsen Nordhavn, tæller det kendte frisørægtepar Jan og Yvonne Larsen, der i en lang årrække har haft succes med deres salon i Hellerup, og sønnen Nick Larsen, der med en baggrund fra nogle af de mest toneangivende og visionære københavnske saloner har styr på de nyeste trends. Her kan både gamle og nye kunder få den skarpeste frisure, raffinerede reflekser, glansfulde farver og masser af inspiration til styling og hårpleje.
”Vi indrømmer gerne, at vi er lidt nørdede med vores arbejde, for alle fortjener et fedt og lækkert hår”, smiler Nick Larsen.


Der er på alle måder højt til loftet i de newyorker-lækre omgivelser i Nordhavns hotteste salon

Nye teknikker og suveræn styling

Her klippes og farves efter det ypperste inden for frisørfaget: Vidal Sassoon’s teknikker, som i sin tid revolutionerede branchen. Den høje faglighed følges løbende op med kurser i de seneste metoder og farveteknikker.
– Det er vigtigt for os konstant at være på forkant med de allersidste trends og tendenser, forklarer Nick, som har travlt med at trylle de nyeste looks frem hos de mange kunder. Lige nu hitter den skarpe page hos kvinderne, mens mændene efterspørger længere længder i håret og et casual look, der ser lækkert og velplejet ud.

Tips til sundt sommerhår

Moro by Larsen står også altid klar med gode råd til, hvordan du bedst styler og plejer dit hår. Strand og pool slider på håret, som i kombination med sommersolen bleges hurtigere. Har du farvet hår, forsvinder farvepigmenterne også hurtigere. Brug en hårkur – og eventuelt lidt hårolie – inden du ta’r på stranden eller hopper i poolen, lyder rådet. Husk også hårbunden, som bliver ekstra tør om sommeren, når solen tager fat. Her kan en balsam og en hårkur gøre underværker.


Få råd til den perfekte pleje og styling til dit nye hår – og et godt tilbud på produkterne

Moro by Larsen

Få 3 produkter for 2 Sommer-tilbud på L’Oréals produkter.
Gælder alle kunder indtil 1. august 2022.

Klip & føn

795 kr.

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.