Vælg en side

Familien af urbane livsnydersteder – Bibendum, Falernum, Paté Paté, Wahka og Husted Vin – bliver beriget med nyt originalt koncept: En ’købmand,’ hvor du kan slå dig ned med din kaffe eller to-go, blive mæt i italienske delikatesser og nyde god vin.

Centralen, hedder Kenn Husteds nyeste skud på stammen i sin mangfoldige familie af vinbarer, vinbutikker og restauranter. Inspirationen kommer fra Kenn selv, der oprindeligt er købmand, og med Centralen i Århusgadekvarteret har han kom-bineret det bedste fra alle sine verdener: Den gammeldags købmandsbutik som også er en café og vinbar.

Vi mødes på Centralen …

Udvalget er alt det, du behøver for at nyde livet. Foruden kvalitetskaffe, oste, charcuteri, saucer, pesto, sandwich, massevis af vin. Her kan du gå på opdagelse blandt alle de gode vine, som Husted Vin er blevet så kendt for: Det er value for money med et stort udvalg af klassiske vine, natur- og orangevine, alt er økologisk eller bæredygtigt og med cool etiketter på flaskerne. Køb vinen med hjem sammen med osten og pølsen eller drik og spis i købmandsbutikken.

Centralen
Den permanente efterfølger af Husted Vins pop-up shop i Nordhavn. Den nye butik kommer til at ligge lige overfor og åbner 1. april.

 

Besøg NORDs butikker her:

Hot yoga studio kommer til Nordhavn

Hot yoga studio kommer til Nordhavn

Dóttir HotYoga står for den ultimative velværeoplevelse ved havnefronten. Udvider med endnu et studio i Nordhavn med mange typer af yogahold og dygtige undervisere fra hele verden.


error: Indhold er beskyttet.